Отзиви от клиенти за Апартаментен комплекс Аквамарин:
Всички оферти
Хотела е извън всякаква класация!!!,Няма човек на рецепция чакахме повече от 30 минути и още толкова за настаняване.Стаята е голяма ,но непочистена, мебелите много захабени , телевизор колкото монитор с две руски програми , момичето което трудно говори български каза че няма други програми.С две думи не се лъжете!!!
Мръсно, липсва персонал, чака се за настаняване.Храната е еднообразна и малко.В стаите не може да се използва кухненският бокс.Не си давайте парите.
Изключително мръсни стаи,лоша храна и никакъв избор в менюто.
Апартаментите са хубави. Плажа е супер. Закуската не е на блок маса и е еднообразна и малко като количество. За качество да не говорим. На обяд в офертата пише напитки, но не се дават. На терасата не е възможно да се седне, защото има много гнезда с лястовици.
Офертата беше евтина, но обслужването ужасно. Персонала е украински и руски, и не разбират грам български. Български хотел без български служители е как да стане???
Стаите бяха много мръсни, терасите също. По леглото имаше някакви боклуци. Няма wi-fi, закуската не е на блок маса и е еднотипна- пържени филии! На рецепция няма никой през повечето време!
Не съм доволна!
Тиха локация извън града, хубав плаж на 3 мин., усмихнати млади украинчета персонал, управителката я караше на майтап, така и не я видях на рецепция, вкусна храна. За цената , която платих през септември съм доволен.
Не е за свръх претенциозни!!!
Изключително недоволни останахме. Първо хотела не е повече от максимум 2 звезди. Стаята изобщо не беше изчистена-оставен използван сапун в банята. Паяци и пясък навсякъде. Не ни казаха, че трябва да си вкл.бойлера за топла вода. Плажа е на поне 500 м.от хотела-стръмно и стъпала. Храната под всякаква критика. Абсолютно неадекватно отношение от страна на управителката. Паркинга е отсреща в гората. НЕ БИХ ПОСЕТИЛА ОТНОВО И НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ.
Прекрасно място, ще го посетя отново!Отзивчив и любезен персонал.
1. Координатите и показаната "Maps" с местоположението не са верни, не се лъжете. Настаняването е в кръглия хотел.
2. Ако не сте се въоръжили с прекомерни очаквания и капризи, ще си изкарате добре.
3. Организацията в кухнята е покъртително слаба. Украинските сервитьорчета компенсират това донякъде с отзивчивост и любезност.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)