Отзиви от клиенти за Апартаментен комплекс Аквамарин:
Всички оферти
Не препоръчваме. Доста неорганизирано обслужване..
Irina 1
Изключително много съм разочарована! Хигиената и обслужването от персонала е на мега ниско ниво. Не се изхвърлят кошчетата, вече четвърти ден. Не се сменя спалното бельо, нито кърпите. Никакво почистване на стаята, дори и след сигнализиране на рецепция! Не се лъжете да идвате тук. Повече от ужасно е имайки в предвид ситуацията , в която сме в момента. Хигиена нулева.....
Хотелът е страхотен. И обслужването също. Но малко трябва да се зареди бара.
Страхотно обслужване ,чистота и много подържан комплекс.Тишината в района кара човек наистина да се отпусне и да се разтовари . Храната беше на ниво .Бих посетила отново комплекса . Апартаментите чисти ,просторни единствено липсва българска телевизия ,може няколко канала музика и детско да пуснат ако има деца .
Отлично посрещане, след многократно отлагане във връзка с Covid-19карантинта.
Благодаря на домакините!
Yavor 5
Приятно място за лятна почивка
Комплекса е много хубав. Басейна е отличен. Апартаментите са просторни и приветливи. Като цяло съм доволна, мога само да спомена, че ресторанта е малко малък да побере всички гости. Хубаво ще е ръководството на хотела да планира предварително къде ще настани гостите по направените резервации, а не това да се случва когато гостите са вече в хотела.
Задоволителна закуска и лоша вечеря-няма нищо общо със „Сет меню” те не знаят какво е това. Няма интернет, около пет канала на телевизията-останалите 10 са на руски. Персонала е от млади момичета -рускини, иначе учтиви. Плажът е прекрасен, имаше чадъри и шезлонги за всички.
Проблемите и недостатъците не са проблем на перонала, а на съдържателя. Но офертата отговаряше на 30% на истината.
P.S. Хотела е на 3-4 км. от Обзор.
Покажи още ревюта