Отзиви от клиенти за Апартаментен комплекс Аквамарин:
Всички оферти
Тиха локация извън града, хубав плаж на 3 мин., усмихнати млади украинчета персонал, управителката я караше на майтап, така и не я видях на рецепция, вкусна храна. За цената , която платих през септември съм доволен.
Не е за свръх претенциозни!!!
Изключително недоволни останахме. Първо хотела не е повече от максимум 2 звезди. Стаята изобщо не беше изчистена-оставен използван сапун в банята. Паяци и пясък навсякъде. Не ни казаха, че трябва да си вкл.бойлера за топла вода. Плажа е на поне 500 м.от хотела-стръмно и стъпала. Храната под всякаква критика. Абсолютно неадекватно отношение от страна на управителката. Паркинга е отсреща в гората. НЕ БИХ ПОСЕТИЛА ОТНОВО И НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ.
Прекрасно място, ще го посетя отново!Отзивчив и любезен персонал.
1. Координатите и показаната "Maps" с местоположението не са верни, не се лъжете. Настаняването е в кръглия хотел.
2. Ако не сте се въоръжили с прекомерни очаквания и капризи, ще си изкарате добре.
3. Организацията в кухнята е покъртително слаба. Украинските сервитьорчета компенсират това донякъде с отзивчивост и любезност.
Не съм доволна. Посрещането беше ужасно. Персонала не ни обърна грам внимание. Ресторанта въпреки, че имаше сервитьори, беше на самообслужване понеже горките не можеха да смогнат. Една седмица бяхме тук и нито ни смениха чаршафите, нито кърпите. Стаите бяха мръсни. Басейна беше мръсен. На плажа шезлонгите бяха счупени и криви. Нямам думи. На по лошо място не сме били. Храната беше ужасна. Даваха остатъци от предния ден и ги украсяваха. За тоалетна хартия трябваше да се молим. Няма wifi и обхват!
Доволна съм от обслужването в хотела!
Много лошо посрещане на рецепция. Служителката на рецепция (без бадж и маска) отказа че има потвърдена резервация като чу че ваучерите ни от грабо са за 2 нощувки. Каза ни че имала гости за по 7 нощувки които трябва да настани с предимство. Когато поисках да й покажа грабо ваучерите тя почна да си гледа компютъра и да ме игнорира. Когато поисках да говоря с управител, служителката нищо не ми отговори и не повика управителя.....
При обаждане за резервация получих доста грубо отношение,което дори за хотел 2 звезди е недопустимо.На рецепция след доста чакане ни посрещна жена по плажно облекло,а почти през цялото време рецепцията беше пуста.Закуската е много бедна,с некачествени продукти и е редно да включва поне вода.Сервитьорката в ресторанта работи по твърде мини облекло,а косата й се вее свободно над храната.Пишеше,че има wi-fi,а нямаше.
Самият хотел е хубав,плажът е много спокоен и красив.Помислете за кадрите!
Хотела не е приспособен за малки деца с колички, има много стълби в комплекса ! За да се стигне до плажа,който не е на 100 м се минават много стръмни стълби , прескача се ограда и се върви през едни треволяци за да се стигнат стълбите ! Ние бяхме с бебе , трябваше да минем по асфалтирания път и се върви поне 500м до плажа, и после идва филма как да стигнем до нашите чадъри с количката, които са на др край на ивицата?!Хотела е леко мизерен , малък ресторант с руски персонал ! Няма избор на храна
Хотелът е хубав и спокоен! Плажът е близо и храната е много вкусна. Единствените ни забележки са , че чакахме 2часа за настаняване и че нито веднъж не дойдоха за 4 нощувки да почистят стаята. Организацията може да се подобри, както и да се пусне интернет и в стаите. Иначе всичко останало беше супер! Спокойствие, хубав плаж с шезлонги и чадъри, вкусна храна, големи стаи с климатици и тераси и паркинг, което е много важно. Бихме повторили, защото ни допадна. Забележките ни са по-скоро градивни!:)
Покажи още ревюта