Отзиви от клиенти за Апартаментен хотел Bansko Royal Towers:
Страхотно място,страхотно обслужване!
Изключително съм доволна от обслужването. Персоналът е на ниво. А хотелът е невероятен.
Спрях се на този хотел заради добрите оценки в Грабо. Оказа се обаче, че апартамента, в който ни настаниха е в потресаващо състояние: изпочупени мебели, ламиниран паркет с по 5см разстояние между дъските, счучени плочки в банята. Закуската се състои от отвратителни салами и долнопробни сирена.
Веч
Прекрасно място.Усмихнат и учтив персонал.Апартамента беше страхотен.Със сигурност ще го посетя отново. :)
Обслужването е на ниво. Храната е вкусна, служителите са любезни, стаите, както и хотелът като цяло, са чисти. Градината е чудесна, единственото неудобство са шезлонгите и чадърите - прекалено малко са и ни се налагаше с малко дете (на 1 годинка), да се местим с хавлиите по тревата, търсейки сянка..
Изключително съм недоволна.Мръсни стаи!Чакаш за закуска минимум час,за да седнеш в залата,предназначена за храна.В офертата имахме включено СПА.Не сме ползвали,понеже не беше отоплено помещението,водата беше студена.Освен това от рецепцията ни обясниха,че стаите ни били в такова състояние,понеже били на собственици.Алоооо,аз сключвам един вид договор с вас,не ме интересува на кого е апартамента.Заплащаме нещо,което не отговаря категорично на очакванията ни и на офертата ви!Определено НЕ препоръч
Много добро местоположение,хубав апартамент,добро обслужване
Хотелът е чудесен. Препоръчвам го!
Много ни хареса! Бихме го посетили отново.
Чудесно обзаведени апартаменти, огромна тераса! Двора е много добре поддържан, със зелена тревичка и игрища за спорт, а гледката към мраморното било на Пирин е вълшебна! След дълъг преход в планината е истинско удоволствие да разпуснеш в СПА центъра.
Покажи още ревюта