Отзиви от клиенти за Antique the hotel:
Всички оферти
Любезен домакин, чистота. За желаещите да си приготвят храна има оборудван кухненски бокс с котлони, кана за гореща вода, съдове и прибори. Изглед към Олимп. Препоръчвам.
Къщата е страхотна особено за цената която беше през септември месец. Идваха да сменят хавлии и да почистват редовно . Има Балкон , кухня бокс , и всичко от което може да имате нужда .
Селцето е много спокойно и приятно .
Беше приятно, но имаше неща, които не бяха окей. Водата в банята беше със слабо налягане и постоянно се сменяше на топла и студена, беше трудно да се изкъпеш. Матрака на леглото е с пружини и е малко неудобно за спане. Интернета е слаб и обикновено се свързваше, но нямаше интернет. Иначе беше приятно, близо е до плажа.
Беше прекрасно и на ниска цена
Ани 4
За тези пари абсолютно препоръчвам.
Нямаше топла вода първият ден и управителя беше груб, кога настоях да отстрани проблема. Иначе къщата е хубава, с удобства и близо до плажа.
Има нужда от освежаване, по скоро банята, собственика както винаги, усмихнат и готов винаги да съдейства! Бяхме настанени на вторият етаж, в апартамент, за което БЛАГОДАРЯ! :) Почистване на стаята всеки ден! Препоръчвам!
Закупилите ваучери за този хотел вероятно ще бъдат настанени на последния етаж (най-хубавите стаи не се дават на ниски цени), където трябва да очакват неравномерност в налягането на водата - резултатът е контрастни душове (студен и горещ) през около 15 секунди при СРЕДНО положение на смесителя. Управата на хотела беше информирана своевременно за проблема, но той не беше отстранен, което означава, че е неотстраним. Доволен съм от поддържания ред и чистота при наличната поостаряла материална база.
Нормално съотношение цена/качество
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)