Отзиви от клиенти за Antique the hotel:
Нормално съотношение цена/качество
Lex 5
Хотела е страхотен за цената, която плащате.
На нас ни хареса, имахме голяма тераса, която е много прохладна на обяд.
Хотела е на тихо място, а същевременно много близо до всичко.
Пак ще се върнем там.
Мая 5
Хотелът е страхотен.Всеки ден се почистват стаите, а бельото на два дена се подменя.На пет минути от плажа.Паркирането е лек проблем ,но не е невъзможно.Собственикът е учтив и винаги се отзовава, ако имахме проблем с нещо.Препоръчвам с две ръце.Вълшебно местенце!
Двойни стаи 10 кв.м вътре спалня,бокс кухненски,гардероб,бюро,нощни шкафчета.Тясно е ,вехто и стаите са на последен етаж на постоянна горещина от балкона.В банята течеше мивката отдолу,в бокса също ,а на балкона вода от климатика се стича по пода,бравата на банята пада...Не смениха стаята,ремонтираха част от нещтата на 4 ден,а дотогава чистачката ни даде легени за баня и бокс и шише за климатика ,които сменяхме сами по няколко пъти на ден!Извинение и отбивка от цена не получихме...
slavka 5
Стаята е много чиста, има климатик и широка тераса, както и кухненски бокс, ако някой реши да си приготви храна. Плажът е на 5 минути пеша, ивицата е много дълга и широка, нямахме никакви проблеми по време на престоя ни. Определено препоръчвам!
Galq 5
Всичко беше чудесно, точно както е по офертата. в стаята имаше всичко необходимо за една почивка, плажът е на 5 минути от хотела. Препоръчвам , с удоволствие ще посетя отново :)
Мястото е чудесно за 2-ри път го посещавам и ми харесва. Чистят ни стаята всеки ден и сменят спалните комплекти всеки ден или през ден . Единствено климатика в стаята охлаждане бавно но върши работа . В летния сезон има голям проблем с паркирането в населеното място .
Мая 5
добро хотелче. Имаше всичко необходимо в стаичката. Близо до плажа. Чистеха всеки ден и сменяха кърпите. Може би проблем ще е само паркирането през по-активния сезон.
Покажи още ревюта