Онлайн курс по Photoshop с 6-месечен достъп, от Urocite.bg

Независимо дали сте работили преди с Adobe Photoshop, или сте напълно начинаещи, може бързо и лесно да усвоите най-известната и вероятно най-мощната програма за обработка и създаване на изображения! Urocite.bg ще ви съдейства - трябва ви само ваучер!

Онлайн курс по Photoshop с 6-месечен достъп до платформата 17.90 лв Грабни
Повече за курса
Уменията да боравите с Photoshop могат да обогатят вашето CV, да отворят пред вас нови професионални възможности, да дадат поле за изява на вашето въображение за създаването на вълнуващи визуални проекти или, например, да ви освободят от необходимостта да работите с маркетингова агенция за създаване на рекламни материали за вашия бизнес.

Курсът включва онлайн тренинг за работа с Photoshop, изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно, за поетапно усвояване на работата с програмата. Курсът обхваща общо 15 видеоурока, преминаващи през следните тематични области:
• Инструменти и интерфейс на Photoshop;
• Изграждане на колажи от снимки;
• Работа с текст;
• Фоторетуш и манипулация на снимки;
• Проекти, изградени чрез ефекти върху снимки;
• Уеб дизайн.

Примерите са изпълнение с Adobe Photoshop CS2 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на Photoshop.

Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на 10 проекта стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами. Към всеки проект ще намерите необходимите файлове - снимки и редакционни файлове, съдържащи изпълнените проекти.

От момента на регистрирането ви в системата за период от 6 месеца напред имате неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в тях. Без система на поетапно допускане и други условия.

За да получите представа как работи курсът, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса (за целта посетете http://urocite.bg).

Забележка: При издаване на ваучер ще ви бъде създаден нов профил, в който ще следва да влезете с ново потребителско име и парола, които ще ви изпратят в срок до 24 часа.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 26 Май до 19 Юли 2023г.
 • За да активирате ваучера си, трябва да попълните кратък формуляра на: сайта на Urocite.bg. След попълването на формуляра ви се появява подробна информация за вход в системата за обучение, в това число потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви.
 • При затруднения за регистрация изпратете E-mail: info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на курса Adobe Photoshop;
  - Номер на ваучер;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.
 • До 1 работен ден след регистрация ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата. Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.
 • Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс. След изтичането на този срок, достъпът се преустановява.
 • Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време. Допълнителни часове с преподавател се извършват след уговорка и с доплащане на 14лв на час.
 • При желание за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, Urocite.bg си запазва правото да изиска проверка на усвоените знания чрез провеждане на изпит, като сертификатът се заплаща отделно - 25лв.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Urocite.bg

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite.bg).
Онлайн курс по Photoshop с 6-месечен достъп
Топ цена: 1790лв Грабни ваучер
32грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 089 92* **** (покажи) www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (693)
Zorka 5
Сайтът за уроци е страхотен и полезен ресурс за образователни нужди. Впечатли ме лесната навигация и яснотата на дизайна, което прави сайта достъпен и удобен за потребителите.
Много ми харесват курсовете .Уроците са добре построени за усвояване.
Много съм доволна от курса, ще се възползвам отново от услугите.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)