6-месечен онлайн курс по немски език, ниво В1, от Езиков център Ниведа

Време е да си направиш най-ценния подарък - нови знания! Грабни ваучер за предложението на Ниведа, и то на невероятна цена.

6-месечен онлайн курс по немски език, ниво В1 24.90 лв Грабни
Повече за курса
Курсът е от 89 урока, които включват:
• Текст на немски език. Лексиката е поднесена по забавен начин и обхваща ежедневни ситуации и разговори, запознавайки ви с немската култура, а текстовете са продължение на уроците от нива А1 и А2;
• След това можете да преминете към разясненията относно граматиката. Граматиката е обяснена на български в звуков файл и е подкрепена с примери и обобщаващи таблици. Граматиката обхваща стандартните познания за ниво В1 по Европейската езикова рамка;
• Следва речник с думите към всеки урок и упражнения за усвояване на материала;
• Към всеки урок има тест, който ще ви помогне да разберете дали
сте усвоили материала.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 30 Април до 29 Ноември 2022г.
  • С предварително записване, в рамките на валидност на ваучера, на: 089 84* **** (покажи), 087 88* **** (покажи) (Понеделник - Петък: 09:30 - 16:30ч), с номер на ваучер.
  • Датата на шестмесечния акаунт започва да тече от момента на регистрация.
  • На всеки курсист се дава парола за достъп до платформата, която може да се посещава по всяко време и така да се проследяват миналите уроци.
  • Всеки курсист, решил тестовете след уроците, включително и финалния тест, може да доплати към центъра 10лв за получаване на сертификат на български език за завършено ниво.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Езиков център Ниведа

Ниведа е оторизирана от МВнР за превод на документи от 2001г. С помощта на легализаторите екипът ще ви съдейства за легализиране на вашите документи в МВнР, всички посолства, министерства и институции в София.

Ниведа разполага с доказани профилирани и заклети преводачи на 40 езика. Преводачите ще извършат за вас отговорно бърз и точен превод. С тях работят специалисти в различни сфери на обществения и икономически живот. Имат доказан опит в превод на техническа литература.

Ниведа предлага обучение по ключова компетентност Общуване на чужди езици - английски и немски език, технически английски и бизнес кореспонденция.

Офертата е осигурена от ЕТ НИВЕДА 2001 - ВЕСЕЛИНА ХРИСТОВА, ЕИК: 103617470 (Езиков център Ниведа).
6-месечен онлайн курс по немски език, ниво В1
Топ цена: 2490лв Грабни ваучер
1грабнат ваучер

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 089 84* **** (покажи), 087 88* **** (покажи) (Понеделник - Петък: 09:30 - 16:30ч) niveda-bg.com/index.php/bg
Отзиви от клиенти (125)
Курсът е добре структуриран, разработен много приятно. Лесно се работи със системата. Като единствен недостатък отчитам, че няма отговори на самостоятелните упражнения след края на всеки урок, за да може да бъдат сверени .
В офертата е написано че е за нива А1 и А2 а от езиковият център казаха че е само за едното ниво. Другото когато се обадих преди обед казаха че след обяд трябва да звънна отново защото в момента не могат да направят регистрацията.А относно уроците още сме съвсем в началото.
Едва в началото съм. Но мога да кажа, че лесно се регистрирах и ме беше оказана всякаква помощ от представител на фирмата. Ползването на платформата е леснодостъпно и засега нямам трудности.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)