Виртуална VIP карта за 20 онлайн курса, с неограничен достъп до платформата, от onLEXpa

Обичаш да учиш и да се развиваш? onLEXpa има идеалното предложение за теб!

Виртуална VIP карта за всички 20 онлайн курса в платформата 99.80 лв Грабни
Информация за онлайн курсовете
Online курс по английски език, покриващ информация за нива А1+А2 - продължителност 2 месеца - всяка седмица в продължение на 8 седмици се активира нов урок в системата. Сваляне на удостоверение след успешно положен финален тест.

Online курс по английски език, покриващ информация за ниво B1 - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата. Сваляне на удостоверение след успешно положен финален тест.

Online курс по немски език, покриващ информация за ниво А1+А2 - продължителност 2 месеца - всяка седмица в продължение на 8 седмици се активира нов урок в системата. Сваляне на удостоверение след успешно положен финален тест.

Online курс по Немски език B1 покриващ информация за ниво B1 - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата. Сваляне на удостоверение след успешно положен финален тест.

Online курс по испански език, покриващ информация за ниво А1+А2 - продължителност 2 месеца - всяка седмица в продължение на 8 седмици се активира нов урок в системата. Сваляне на удостоверение след успешно положен финален тест.

Online курс по френски език, покриващ информация за ниво А1+А2 - продължителност 2 месеца - всяка седмица в продължение на 8 седмици се Активира нов урок в системата. Сваляне на удостоверение след успешно положен финален тест.

Online курс по руски език, покриващ информация за ниво А1+А2 - продължителност 2 месеца - всяка седмица в продължение на 8 седмици се активира нов урок в системата. Сваляне на удостоверение след успешно положен финален тест.

Online курс по японски език - предназначен за начинаещи, разкрива всички основни комуникативни умения - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата.

Online курс по китайски език - предназначен за начинаещи, разкрива всички основни комуникативни умения - Продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата.

Online курс по арабски език - предназначен за начинаещи, разкрива всички основни комуникативни умения - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата.

Online курс за работа с Photoshop и CorelDraw - стартира от начално ниво на познания и разкрива всички основни функции за работа с програмите - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата.

Online курс за работа с Word, Excel и PowerPoint - стартира от начално ниво на познания и разкрива всички основни функции за работа с програмите - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата.

Online курс за работа с Iliustrator - стартира от начално ниво на познания и разкрива всички основни функции за работа с програмата - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата.

Online курс за позитивно мислене - курсът дава отговори на много от въпросите свързани с ежедневните проблеми и проблемите на съвременния сват и начина по който ние ги възприемаме. - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се Активира нов урок в системата.

Online курс по сексология - курсът представя различните типове отношения между мъжа и жената. Дава информация за разрешаване на проблемите във връзката, както и представя различните типове сексуалности - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се Активира нов урок в системата

Online бизнес курс "Езикът на тялото" - с този курс ще получите интересна информация за бизнес процесите, за начините на общуване, за парите и отношенията като цяло - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се Активира нов урок в системата

Online курс по фотография - преведен на български - този курс дава цялата основна информация за работа с вашия фотоапарат и начините на снимане - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата - предназначен за начинаещи, разкрива всички основни комуникативни умения.

Online курс по Астрология - продължителност 1 месец - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата.

Online курс по Програмиране - продължителност 1 месеца - всяка седмица в продължение на 4 седмици се активира нов урок в системата.

Online курс за Самолечение - продължителност 1 месеца - всяка седмица в продължение на 4 седмици се Активира нов урок в системата.

Бонуси към офертата

  • Всеки клиент с ваучер получава специален VIP профил, който му дава достъп до секция Бизнес асистент, както и безплатен IQ тест.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 1 Февруари до 15 Септември 2024г.
  • След грабване на ваучер е необходимо да се регистрирате на: https://www.onlexpa.com/.
  • От вашия профил изберете VIP Card и въведете номера на ваучера и секретния код в полето "Ваучер". След проверка, профилът ви ще бъде активиран в рамките на 6 работни часа.
  • С виртуалната VIP карта ще имате възможност да въведете директно от вашия профил имената, които искате да бъдат изписани върху нея. След това системата автоматично ще генерира вашата Online VIP Card с вашето име и индивидуален номер, като същевременно автоматично ще получите достъп до цялата система на обучение и всички online курсове.
  • Потребителят получава достъп до всички онлайн курсове за неограничен период от време.
  • Материалите се активират поетапно в системата. След като даден урок ви се активира в системата, достъпът до него няма да се прекрати. След като всички уроци се активират, ще имате възможност да направите финален тест. След успешното му полагане, може да свалите удостоверение със своите имена за преминато обучение.
  • Материалите остават на разположение за следене от платформата, след като всички уроци се активират.
  • За повече информация: 088 46* **** (покажи), или E-mail: clients@onlexpa.com.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от onLEXpa

onLEXpa непрекъснато създава нови и интересни Online курсове, чрез които всеки клиент на фирмата може както да започне обучението си в дадена сфера, така и да разшири общата си култура.

Компанията предлага и развива широк набор от профилни възможности. Ще имате възможност да събирате LEX точки, с които да закупувате Online Курсове. Също така ще имате възможност да комуникирате с ваши приятели от onLEXpa.

onLEXpa провежда едномесечни и двумесечни Online Курсове. Материалите в системите се активират автоматично всяка следваща седмица, считано от деня на активация на вашия профил. Online курсовете остават на ваше разположение за неограничено използване от тяхната система.

Всеки потребител има възможност да направи специален IQ Тест и да получи своя резултат на момента. Потребителят може да прецени дали след получаване на удостоверението си за преминатото обучение, иска резултата от направения IQ Тест да бъде записано в удостоверението.

Офертата е осигурена от ЛЕКС ПАРТНЪРС ООД, ЕИК: 201410577 (onLEXpa).
Виртуална VIP карта за 20 онлайн курса, с неограничен достъп до платформата
Топ цена: 9980лв Грабни ваучер

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга. 088 46* **** (покажи) www.onlexpa.com
Отзиви от клиенти (161)
Aglika 5
Давам своя отзив с най - висока оценка за курса по руски език - много съм доволна! Много е хубав курса! Дава достатъчно като обем информация, приятен за учене, с добри и ясни обяснения. С удоволствие уча по вашите уроци и ги препоръчвам. Закупила съм и ваш курс по немски език.
Ana 5
Страхотна информация .Благодаря !
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)