Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
-53%
-53%
Семейна фотосесия на открито
Цена: 70лв 150лв
Ара Студио
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Подари знание: Пакет от 8 онлайн курса по офис и бизнес компетенции с 12-месечен достъп, от Urocite

Подари знание: Пакет от 8 онлайн курса по офис и бизнес компетенции с 12-месечен достъп

Няма нищо по-ценно от знанието! Направи един наистина смислен подарък на любим човек, по повод 8 Март или просто така - а защо не на себе си? Urocite предлагат пакет от курсове, които ще те научат на куп умения, които ще са ти полезни в сферата на бизнеса!

8 онлайн курса с 12-месечен достъп (Microsoft Excel, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, три курса по Английски език - нива А1, А2 и B1, Финанси и Финансов мениджмънт) 24.90 лв Разграбено


Повече за курсовете:

Общо за курсовете
В рамките на ваучера получавате самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса.

​За да получите представа как работят курсовете и платформата можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от избран от Вас курс на Urocite.bg.
Microsoft Excel
Microsoft Excel е неразделна част от административната работа на всеки офис. С този курс ще преминете не само първоначално запознаване с програмата и усвояване на базовите умения по изграждане и попълване на електронни таблици, но също така и ще се запознаете с далеч по-сложни техники, като прилагане на математически формули към огромен обем от информация, автоматично генериране на статистически диаграми и други.

Курсът се състои от 11 видеолекции с нагледни обяснения, и практически изпълнени задачи в Excel - стъпка по стъпка пред очите Ви. Всички материали от курса, включително изпълнените проекти от преподавателя, са Ваше достояние през срока на обучение, без необходимост от закупуване на допълнителни информационни ресурси.

Получавате също възможност за проверка на наученото и статистики за самооценка.

Примерите са дадени с Microsoft Excel 2010, като в значителната си част са приложими и за другите версии на програмите.

След успешно решаване на финален тест (постигане на над 70% успеваемост) получавате дигитален сертификат в обучителната система, който можете да отпечатате, както и да се позовавате на него, където Ви е необходимо, със специално създаден за Вас интернет линк. Не е необходимо да чакате края на срока на обучението, като можете да се сдобиете със сертификата във всеки един момент (след изпълнение на изпитния тест).

Курсът е подходящ за начинаещи и е базиран изцяло върху видоематериали. Препоръчителна е добра интернет култура.
Microsoft Word
Microsoft Word е програма за обработка на електронни текстове и документи. С курса ще преминете от първоначално запознаване с програмата към овладяване на умения за създаване на документи и форматиране на текст, вмъкване на снимки и прилагане на таблици, форми, диаграми и други.

Курсът по Microsoft Word се състои от 16 видеолекции, с реално изпълнени практически проекти и работните файлове към всеки проект. Получавате също възможност за проверка на наученото и статистики за самооценка.

Примерите са дадени с Microsoft Word 2010, като в значителната си част са приложими и за другите версии на програмите.

След успешно решаване на финален тест (постигане на над 70% успеваемост) получавате дигитален сертификат в обучителната система.

Курсът е подходящ за начинаещи и е базиран изцяло върху видоематериали. Препоръчителна е добра интернет култура.
Microsoft PowerPoint
Microsoft PowerPoint е програма за интерактивни презентации. В рамките на курса ще се запознаете с нея и ще усвоите умения, като създаване и редактиране на презентации, прилагане на различни ефекти между слайдове, особености на работата с текст, вмъкване на видео и звук и други.

Курсът по PowerPoint се състои от 10 видеолекции, с реално изпълнени практически проекти и работните файлове към всеки проект. Получавате също възможност за проверка на наученото и статистики за самооценка.

Курсът се състои изцяло от видеоуроци и е изграден на принципа "Обясни - онагледи стъпка по стъпка". Примерите са дадени с Microsoft PowerPoint 2016, като в значителната си част са приложими и за другите версии на програмите.

След успешно решаване на финален тест (постигане на над 70% успеваемост) получавате дигитален сертификат в обучителната система.

Курсът е подходящ за начинаещи и е базиран изцяло върху видоематериали. Препоръчителна е добра интернет култура.
Три нива по английски език
Курсовете са базирани изцяло върху авторски техники и похвати, утвърдени в практиката на дългогодишни преподаватели като бързи и успешни методи за усвояване на английския език от обучаващите се, включително от напълно начинаещи.

Курсът има за цел да усвоите както лексикално, така и граматически английския език на ниво А1, А2 и B1, а така също и да научите стотици нови думи. Педагогическите принципи на курса са различни от видео обучението и няма видео в него.

За всеки отделен курс и ниво на английски език получавате:
• Всяко ниво от усвояването на езика съдържа по 14 тематични насоки, съдържащи лекции и упражнения с разширено интерактивно съдържание, както и тестове за оценка на наученото;
• Стотици нови думи и изрази, изучавани като правопис, както и произношение чрез звукови файлове, вградени в уроците;
• Достъп до близо 100 аудиофайла;
• Интерактивни флашкарти за бързо и лесно запаметяване на нови думи, изрази и езикови правила;
• Стотици забавни интерактивни задачи, обединени в упражнения към всеки един от уроците, които могат да бъдат преповтаряни неограничен брой пъти;
• Статистики за самооценка на нивото на усвояване на материала;
• Към всеки урок ще намерите и тест за оценяване на наученото, а в края на всеки курс - финален тест. Тестовете, за разлика от упражненията, се решават еднократно;
• След успешно решаване на тестовете от курса (постигане на над 70% успеваемост) получаватедигитален сертификат. Не е необходимо да чакате края на срока на обучението, като можете да заявите желание за получаване на сертификат във всеки един момент (след изпълнение на изпитните тестове).

Като бонус към курсовете по английски език получавате мобилно приложение - гласов преводач в реално време от български на английски език и от английски на български:

Преводачът ще ви бъде от страхотна полза, както за изучаване на английския език, така и за справяне в реално време със ситуации в англоговоряща среда. Приложението се сваля от платформата на обучение, след регистрация в съответния курса. Приложението се активира с активационен код, който ще Ви бъде предоставен в платформата. От момента на активиране на приложението ще може да използвате приложението за срок от 6 месеца, но не повече от крайния срок на обучение в курса.

Приложението може да възпроизвежда в реално време:
• Българска реч в английска реч както текстово, така и чрез гласово възпроизвеждане, като речта се произнася веднага.
• Английска реч в българска реч като текст, което е напълно достатъчно, за да разберете, какво Ви говори отсрещния човек.

Приложението работи на операционни системи Android.
Финанси
Тук ви очакват професионално разработени интерактивни лекции във финансовата сфера, анимирани презентации, нагледни примери и богат набор от разяснена счетоводна документация - всичко, което ви е необходимо, за да придобиете солидна основа за развитие и специализиране в сферата на публичните и частните финанси.

Ще преминете от начинаещо ниво, през запознаване с основните понятия на финансовата наука, към усвояване на по-сложните материали, теории и задачи на работата на финансите. Този курс е подходящ за вас, независимо дали сте напълно начинаещ ентусиаст, или желаете да обогатите познанията си във финансовата сфера с цел качествено управление на собствен или чужд бизнес, търсите образователна помощ и добра основа за усвояването на финансовите науки, или желаете да придобиете допълнителна квалификация във финансовата област и други.

След успешно решаване на тестовете от курса (постигане на над 70% успеваемост) получавате дигитален сертификат в системата.
Финансов мениджмънт
С този курс ще усвоите знанията и уменията на финансовия мениждър - една съвременна фигура в организацията на търговските дружества с изключително важно значение за развитието и успеха на едно предприятие. В курса ви очакват професионално разработени интерактивни лекции, анимирани презентации, нагледни примери и икономически анализи, с които бързо и лесно ще навлезете в света на финансовото управление. Ще преминете от начинаещо ниво, през запознаване с основните понятия на мениджмънта, към усвояване на по-сложните материали, теории и задачи на финансовия мениджмънт.

В рамките на курса получавате ​12 професионално разработени лекции с интерактивни презентации, тестове и нагледни практически материали.

След успешно решаване на тестовете от курса (постигане на над 70% успеваемост) получавате дигитален сертификат в системата.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 21 Февруари до 15 Април 2024г.
 • За да активирате достъпа си, трябва да попълните краткия формуляр тук, след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, в това число - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви.
 • При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на курса;
  - Номер на ваучер;
  - Избрано потребителско име;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.
 • До 2 работни дни от изпращане на имейла ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата.
 • При издаване на ваучер ще ви бъде създаден нов профил. В него ще следва да влезете с ново потребителско име и парола, които ще ви изпратят в срок до два работни дни.
 • Офертата включва 12-месечен достъп до обучителната система, който се отнася едновременно до всички 8 отделни обучителни курса.
 • Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
 • Общите условия за ползване на Urocite.bg може да прочетете тук.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Urocite

Urocite е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си.

Urocite може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite).
Подари знание: Пакет от 8 онлайн курса по офис и бизнес компетенции с 12-месечен достъп
Топ цена: 2490лв

Не изпускай предложенията на
Urocite

Запиши се
Изтекла оферта! Офертата е грабната 8 пъти за 1 месец.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
онлайн услуга 089 92* **** (скрит) www.urocite.bg
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)