Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
-65%
-65%
120 минути наслада: SPA пакет "Подарък за теб" - за един или двама
Цена: 69.90лв 200лв
Център за красота Ермитаж Бюти
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Онлайн курс за обработка с Photoshop, видеообработка, компютърна анимация или рисуване - един или комбинация, от Urocite.bg

Независимо дали сте работили преди с Photoshop, Adobe Premiere, или пък се увличате по компютърната анимация, този път Urocite.bg ви предлага да комбинирате своя онлайн мастър клас за дигитални умения!

Онлайн курс с 6-месечен достъп:

Варианти на офертата:
1 курс по избор 14.90 лв Разграбено
Пакет с 2 курса по избор 19.90 лв Разграбено
Пакет с 3 курса по избор 24.90 лв Разграбено
Пакет от всички 4 курса 29.90 лв Разграбено
Можете да избирате от следните онлайн курсове
• "Обработка на дигитални фотографии с Photoshop Lightroom и класически Photoshop";
• "Компютърна анимация с Adobe Flash"
• "Видеообработка с Adobe Premiere";
• "Компютърно рисуване".
Какво получавате
В рамките на избрания от Вас курс или няколко курса получавате:
• Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса.
• Всеки курс съдържа богато учебно съдържание, развито професионално от опитни преподаватели под формата на видеолекции;
• Представяне на материалите по начин, подходящ и за начинаещи;
• Множество реално изпълнени с изучаваните програми проекти, онагледени стъпка по стъпка;
• Всички работни файлове, изпълнени във Вашия курс;
• Мобилно приложение за Android, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията.
Уменията да боравите с програмите от тези курсове могат да обогатят вашето CV, да отворят пред вас нови професионални възможности, да дадат поле за изява на вашето въображение за създаването на вълнуващи визуални проекти или, например, да ви освободят от необходимостта да работите с маркетингова агенция за създаване на рекламни материали за вашия бизнес.
Повече за курсовете
Онлайн курс "Обработка на дигитални фотографии с Photoshop Lightroom и класически Photoshop", с 6-месечен достъп:
Курсът съдържа обучение за работа с Photoshop Lightroom - най-модерната модификация на известната програма, предложена от авторите на Photoshop. Photoshop Lightroom е предназначена за бърза, лесна и високоефективна обработка на дигитални снимки. Тази програма е много по-лека и бърза в сравнение с класическия Photoshop и разполага с мобилна версия, което я прави изключително удобна за модерния потребител. Няма да спрем до тук и в рамките на курса ще Ви предложим и обучение по класичеки Photoshop, като Ви представим неговите възможности и функционалности за обработката на снимки. Този курс е подходящ за вас, независимо дали сте любител фотограф или професионалист, дали имате сериозни интереси в областта на дигиталната обработка на снимки или просто хоби на опознаване на дигиталния свят, независимо дали притежавате скъп фотоапарат, или просто обичате да снимате със смартфона си. Курсът е изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно, за поетапно усвояване на работата с програмите. Курсът обхваща общо 19 видеоурока, преминаващи през запознаване с интерфейса и инструментите на програмите и реализирането на практически проекти по подобряване на качеството и манипупалция на действителни снимки.

Примерите са изпълнени с Adobe Photoshop Lightroom 5 и Adobe Photoshop CS2 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на програмите.

Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на повече от 10 проекта стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами. Към съответните проекти ще намерите съответните редакционни файлове (ако са необходими такива).

Онлайн курс "Видеообработка с Adobe Premiere", с 6-месечен достъп:
Курсът включва онлайн тренинг за работа с Adobe Premiere, изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно за поетапно усвояване на работата с програмата. Курсът обхваща общо 16 видеоурока с обща продължителност над 5 часа. Курсът обхаваща запознаване и усвояване на интерфейса и инструментите на програмата, видеокорекции в различни форми и с последователно нарастване на сложността на уроците, цветови корекции на видео, работа с текст, използване на зелен екран за специални ефекти, работи с маски, анимация и много други функционалности на тази мощна програма, която е една от най-предпочитаните от специалистите по специални ефекти в Холивуд. Примерите са изпълнени с Adobe Premiere Pro 2015 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на Premiere. Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на практически проекти, стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами. Към уроците получавате и съответните редакционни файлове, изпълнени от преподавателя.

Онлайн курс "Компютърна анимация с Adobe Flash", с 6-месечен достъп:
Курсът включва онлайн тренинг за работа с Adobe Flash - професионална програма за двуизмерна компютърна анимация, изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно за поетапно усвояване на работата с програмата.

Курсът обхваща общо 19 видеоурока с обща продължителност над 7 часа. Курсът обхваща запознаване и усвояване на интерфейса и инструментите на програмата, създаване на анимационни герои, импортиране и анимиране на външи обекти като снимки, видео, звук, създаване на анимирани слайдове от снимки с вълнуващи ефекти, създаване на интерактивна реклама и всичко това в рамките на нагледно представяне на най-различни техники, демонстрирани от преподавател с многогодишен опит в работата с Adobe Flash. Примерите са изпълнени с Adobe Flash Professional CS5 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на Flash, както и по-стари такива. Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на практически проекти, стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами. Към уроците получавате и съответните редакционни файлове, изпълнени от преподавателя.

Онлайн курс "Компютърно рисуване", с 6-месечен достъп:
Дори нямате нужда от предишен опит и от изключителни умения, за да започнете да създавате вълнуващи проекти в областта на дигиталното рисуване. Този курс е с практическа насоченост и с него ще преминете от напълно начинаещи до ниво за напреднали в областта на компютърното рисуване. Систематизирано, последователно и ясно е онагледена работата по компютърно рисуване, техниките и стъпките, които са ви необходими, за да започнете да правите впечатляващи художествени проекти. Не липсва и необходимата техническа информация, както и обяснения за работата по рисуването.

Рисуването, онагледено в курса, се извършва с помощта на таблет за рисуване и се осъществява в Adobe Photoshop - версия CS2, като демонстрираните техники са подходящи и за по-нови версии. Курсът се състои изцяло от видеолекции и изпълнение на реални проекти с подробни разяснения от лектора, като сте подканени да преповтаряте действията сами. Курсът преминава през следните тематични области: запознаване с интерфейса и инструментите на Photoshop, технически настройки на таблета за рисуване, изрисуване на прости форми, преминаване към сложни форми, светлосенки, реализиране на практически проекти - натюрморт, обекти от природата, пейзаж и портретно рисуване. Курсът съдържа 25 видеолекции с обща продължителност над 7 часа.

Добрите умения в областта на рисуването са препоръчителни за този курс, но считаме, че ще Ви бъдат наистина необходими едва в последните проекти по изобразяване на човешки лица. Курсът е подходящ и за подрастващи с добра компютърна грамотност.

Всички курсове са подходящи за начинаещи. Препоръчително е да имате добра компютърна грамотност.

За да получите представа как работи курсът, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса на Urocite.bg.

Забележка: При издаване на ваучер ще ви бъде създаден нов профил. В него ще следва да влезете с ново потребителско име и парола, които ще ви изпратят в срок до два работни дни. В случай, че сте грабнали ваучер и за повече от един курс, ще ви бъдат изпратени отделни потребителски имена и пароли за отделните курсове.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 12 Май до 30 Септември 2022г.
 • За да активирате достъпа си, трябва да попълните кратък формуляр, след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, както и потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви.
 • При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на избрания курс или курсове;
  - Номер на ваучер;
  - Избраното/ите от вас потребителско/и име/на на лицето, което ще ползва ваучера;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.

  В случай, че сте грабнали ваучер за повече от един курс, ще ви бъдат изпратени отделни потребителски имена и пароли за отделните курсове.
 • Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.
 • Един ваучер е за един човек.
 • Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.
 • Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
 • При желание има възможност за доплащане за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, след като потребителят изпълни поставена задача в системата успешно, изпрати данните си и доплати към Urocite.bg - 25лв.
 • Общите условия за ползване на Urocite.bg може да прочетете на техния уебсайт.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Urocite.bg

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite.bg).
Онлайн курс за обработка с Photoshop, видеообработка, компютърна анимация или рисуване - един или комбинация
Топ цена: 1490лв

Не изпускай предложенията на
Urocite.bg

Запиши се
Изтекла оферта! Офертата е грабната 8 пъти за 4 месеца.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 089 92* **** (скрит) www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (612)
Курсът е много полезен за възстановяване на стари познания по немски език.
Представените уроци са приятни и полезни.
Мобилното приложение е много практично и осигурява превод в реални условия.
Изключително съм доволна от съдействието и организацията на Urocite.bg!!
А самите уроци са структурирани лесно, достъпно. Благодаря!
Hristo 5
Страхотна оферта, достъпен и много полезен курс!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)