Онлайн курс "Финанси" с 6-месечен достъп, от Urocite

Защо да не може забавлението и усвояването на нови знания да вървят ръка за ръка? Urocite прилага модерен и печелещ все повече популярност в света метод на обучение - изграждане на интуитивен подход при решаването на проблеми, а не обременяването със сухата теория!

Онлайн курс "Финанси" с 6-месечен достъп 17.90 лв Грабни

Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.

За обучението
С този курс ще навлезете с бързи стъпки в света на финансите. Тук ви очакват професионално разработени интерактивни лекции, анимирани презентации, нагледни примери и богат набор от разяснена счетоводна документация - всичко, което ви е необходимо, за да придобиете солидна основа за развитие и специализиране в сферата на публичните и частните финанси.

Ще преминете от начинаещо ниво, през запознаване с основните понятия на финансовата наука, към усвояване на по-сложните материали, теории и задачи на работата на финансите. Този курс е подходящ за вас, независимо дали сте напълно начинаещ ентусиаст, или желаете да обогатите познанията си във финансовата сфера с цел качествено управление на собствен или чужд бизнес, търсите образователна помощ и добра основа за усвояването на финансовите науки, или желаете да придобиете допълнителна квалификация във финансовата област и други.

В рамките на курса получавате:

• Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса.
• 11 професионално разработени лекции с интерактивни презентации, тестове и отделно, практически примери, към темите, за които това е подходящо.

• Представяне на материалите по професионален начин, изготвено от опитни педагози в областта на финансовите науки.

• Дигитален сертификат (при успешно преминат курс).

• Мобилно приложение за Android, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията.

• Всичките материали към курса стават ваше достояние от момента на регистрацията ви и може да ви изучавате както и когато пожелаете. Без системи на поетапни допускания.

Курсът е подходящ за начинаещи. Препоръчително е да имате добра компютърна грамотност.

Обучението протича в онлайн платформата на Urocite.bg. В нея се влиза чрез потребителско име и парола, които ви се предоставят. От момента на регистрирането ви в системата на Urocite.bg за период от 6 месеца напред имате неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в избраните от вас обучителни курсове. Без система на поетапно допускане и други условия.

За да получите представа как работи системата и курсът, към който имате интерес, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса на Urocite.bg.

Забележка: При издаване на ваучер ще ви бъде създаден нов профил. В него ще следва да влезете с ново потребителско име и парола, които ще ви изпратят в срок до два работни дни.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 1 Юни 2023г до 31 Август 2024г.
 • След издаване на ваучер е необходимо да изпратите на: info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на курса ("Финанси");
  - Номер и секретен код на ваучер;
  - Избрано потребителско име и E-mail за регистрация;
  - Телефонен номер за контакт.
 • Не се обработват ваучери по време на официалните почивни дни.
 • До 2 работни дни след това ще получите на посочения Е-mail подробни инструкции за вход и използване на системата. Възможно е посоченото потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.
 • В случай, че сте грабнали ваучери за повече от един курс, ще ви бъдат изпратени отделни потребителски имена и пароли за отделните курсове.
 • В края на курса, при решаване на всички условия от курса с минимум 70% успеваемост, се получава дигитален сертификат за преминато обучение.
 • Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Urocite.bg

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite.bg).
Онлайн курс "Финанси" с 6-месечен достъп
Топ цена: 1790лв Грабни ваучер
38грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 089 92* **** (покажи) www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (849)
Irina 5
Много добра организация на курса и преподаването.
Уроците са приятни, харесаха ми.
Venko 5
Перфектно поднесени уроци, лесно за запаметяване!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)