Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Онлайн курс по испански език за начинаещи с 12-месечен достъп до платформата и бонус - мобилно приложение за гласов превод в реално време, от Urocite.bg

Владеенето на испански език е изключително ценно и търсено умение, което със сигурност ще ви бъде от голяма полза. Добавете го в биографията си с това страхотно предложение на Urocite.bg.

Онлайн курс по испански език с 12-месечен достъп до платформата:

Варианти на офертата:
Ниво А1 или А2 17.90 лв Разграбено
Ниво А1 и А2 24.90 лв Разграбено
За всяко отделно ниво получавате
• Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса;
• Всяко ниво от усвояването на езика съдържа по 14 тематични насоки, съдържащи лекции и упражнения с разширено интерактивно съдържание, както и тестове за оценка на наученото;
• Стотици нови думи и изрази, изучавани като правопис, както и произношение чрез звукови файлове, вградени в уроците;
• Достъп до близо 100 аудиофайла във всяко от нивата;
• В ниво А1 получавате интерактивни флашкарти за бързо и лесно запаметяване на нови думи, изрази и езикови правила. В ниво А2 акцентът е върху усвояването на граматическите правила;
• Стотици забавни интерактивни задачи, обединени в упражнения към всеки един от уроците, които могат да бъдат преповтаряни неограничен брой пъти. Чрез интерактивните упражнения в курса ще изучавате и ще подобрявате своя правопис по испански език;
• Статистики за самооценка на нивото на усвояване на материала;
• Към всеки урок ще намерите и тест за оценяване на наученото. Тестовете, за разлика от упражненията, се решават еднократно;
• Мобилно приложение за Android за обучение в курса, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията;
• След успешно решаване на тестовете от курса (постигане на над 70% успеваемост) получавате дигитален сертификат, който може да разпечатате сами. Не е необходимо да чакате края на срока на обучението, като можете да заявите желание за получаване на сертификат във всеки един момент (след изпълнение на изпитните тестове). Има възможности и за поръчване и получаване на физически сертификат, описани в условията на офертата.
За курса
Курсът е базиран изцяло върху авторски техники и похвати, утвърдени в практиката на дългогодишни преподаватели като бързи и успешни методи за усвояване на испански език от обучаващите се, включително от напълно начинаещи.

Курсът има за цел да усвоите както лексикално, така и граматически испански език на ниво А1 и/или А2, а така също и да научите стотици нови думи. Педагогическите принципи на курса са различни от видео обучението и няма видео в него.

Курсът е подходящ за изучаване и чрез мобилни устройства. Все пак е препоръчително да използвате мобилно устройство с по-широк екран като таблет. Курсът по Испански език А1 е подходящ за начинаещи.

За да получите представа как работи курсът, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса на Urocite.bg.
За мобилното приложение
Мобилното приложение представлява гласов преводач в реално време от български на испански език и от испански на български. Преводачът ще ви бъде от страхотна полза както за изучаване на испански език, така и за справяне в реално време със ситуации във испанскоговоряща среда. Приложението се сваля от платформата на обучение, след регистрация в съответния курс. Приложението се активира с активационен код, който ще Ви бъде предоставен в платформата. От момента на активиране на приложението ще може да използвате приложението за срок от 12 месеца, но не повече от крайния срок на обучение в курса.

Приложението може да възпроизвежда в реално време:
• Българска реч във испанска реч както текстово, така и чрез гласово възпроизвеждане, като речта се произнася веднага.
• Испанска реч в българска реч като текст, което е напълно достатъчно, за да разберете, какво Ви говори отсрещния човек.
Приложението работи на операционни системи Android.

Бонуси към офертата

 • Всеки клиент с ваучер получава достъп до мобилно приложение за гласов превод в реално време.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 22 Септември 2022г до 30 Септември 2023г.
 • След издаване на ваучер е необходимо да попълните краткия формуляр в сайта на Urocite.bg. След попълването на формуляра се появява подробна информация за вход в системата - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът на обучението.
 • При затруднение с регистрацията, изпратете на E-mail: info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на курса (Spanish А1 и/или А2);
  - Номер на ваучер;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.

  До 2 работни дни след регистрация ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата. Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.
 • ​Офертата включва 12-месечен неограничен достъп до обучителната система и цялото съдържание на курса.
 • Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
 • В края на курса, при решаване на всички условия от курса с минимум 70% успеваемост, се получава дигитален сертификат. При желание за получаване на физически (на хартиен носител) такъв, се доплащат 25лв.
 • Общите условия за ползване може да прочетете на: сайта на Urocite.bg.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Urocite.bg

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite.bg).
Онлайн курс по испански език за начинаещи с 12-месечен достъп до платформата и бонус - мобилно приложение за гласов превод в реално време
Топ цена: 1790лв

Не изпускай предложенията на
Urocite.bg

Запиши се
Изтекла оферта! Офертата е грабната 35 пъти за 11 месеца.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга. www.urocite.bg
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)