Онлайн урок по чужд език с преподавател в реално време - индивидуален или полуиндивидуален, от Учебен център Мария Луиза

В Учебен център Мария Луиза вярват, че с малко помощ и практика всеки човек може да започне да се изразява свободно на чужд език! Грабни предложението им и учи от уюта на дома си - без стрес от големи групи, с индивидуален подход и разбиране към всеки курсист!

Онлайн урок по английски, френски, немски, италиански, испански, руски или гръцки език, ниво по избор - А1, А2, В1, В2 или С1:

Варианти на офертата:
60 минути за един човек (индивидуално) 10 лв вместо 20 лв Грабни
60 минути за един човек (при двама курсисти) 7.50 лв вместо 15 лв Грабни
60 минути за един човек (при трима курсисти) 5 лв вместо 10 лв Грабни
80 минути за един човек (индивидуално) 15 лв вместо 25 лв Грабни
80 минути за един човек (при двама курсисти) 10 лв вместо 20 лв Грабни
80 минути за един човек (при трима курсисти) 7.50 лв вместо 15 лв Грабни

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 18 Ноември до 18 Декември 2020г.
  • С предварително записване на: 089 48* **** (покажи).
  • Заниманията могат да се провеждат всеки ден между 09:00 и 22:00ч - чрез Viber, Skype, Zoom или друга платформа, в зависимост от личните предпочитания.
  • При промяна на ситуацията в страната, има възможност заниманията да се провеждат и в градината на учебния център (при желание).
  • Уроците са предназначени за клиенти, които предпочитат персонално отношение и не смятат, че групови курсове са подходящи за тях. Провеждат се адаптирано спрямо нуждите и личните потребности и интереси на всеки клиент.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от УЦ Мария Луиза

УЦ Мария Луиза провежда специализирани езикови обучения по английски, френски, немски, италиански, испански, руски, гръцки и още други чужди езици. Методологията, по която се провеждат обученията е изцяло съобразена с нуждите и желанията на нашите клиенти с оглед постигане на най-високи резултати при комуникацията на съответният език.

"Екипът ни се състои от високо квалифицирани частни учители с дългогодишен опит. Часовете се провеждат в удобно време, съобразно предпочитанията на нашите клиенти. Предлагаме възможности както за индивидуално, така и за групово обучение. Обученията се провеждат на открито, в нашата лятна офис-градина, или онлайн, съобразно всички санитарни изисквания. Намираме се на централен булевард, в идеалния център. До нас може да достигнете с метро - в близост метростанция Сердика, с автобус или трамвай - в близост има спирки на градски транспорт до всички жилищни райони на София, с кола - до нас има удобен паркинг.

Екипът ни ви очаква и ви пожелава успех!"

Офертата е осигурена от СОФИЯ-АРТ ООД, ЕИК: 831696873 (УЦ Мария Луиза).
Онлайн урок по чужд език с преподавател в реално време - индивидуален или полуиндивидуален
Цена: 10 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
20 ЛВ
Grabo oтстъпка:
50 %
Спестяваш:
10 ЛВ
2грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, бул. М. Луиза 44 089 48* **** (покажи) Онлайн услуга.
Отзиви от клиенти (1)
Много приятна форма на обучение и преподавател - разговор на открито в градина в центъра на София!