Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Онлайн курс по английски език - нива А1, А1 Плюс, А2 и А3, с 12-месечен достъп, от Urocite

На кое ниво сте стъпили или целите да достигнете по английски? Urocite ще ви съдейства онлайн да усвоите английския!

Онлайн курс по английски език - нива А1, А1 Плюс, А2 и А3, с 12-месечен достъп 9.90 лв Разграбено
За обучението
Онлайн обучението протича изцяло в интернет платформата на Urocite, като за времето на обучение от (12 месеца) разполагате с неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курсовете - без изисквания и без необходимост от закупуване на допълнителни материали, без системи на поетапни допускания. В платформата на Urocite се влиза чрез потребителско име и парола, които ви се предоставят.

За всяко отделно ниво получавате:
• Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса;
• 14 тематични насоки, съдържащи лекции и упражнения с разширено интерактивно съдържание, както и тестове за оценка на наученото;
• Стотици нови думи и изрази, изучавани като правопис, както и произношение чрез звукови файлове, вградени в уроците;
• Достъп до близо 100 аудиофайла;
• Интерактивни флашкарти за бързо и лесно запаметяване на нови думи, изрази и езикови правила;
• Стотици забавни интерактивни задачи, обединени в упражнения към всеки един от уроците, които могат да бъдат преповтаряни неограничен брой пъти;
• Статистики за самооценка на нивото на усвояване на материала;
• 14 теста за оценяване на наученото. Тестовете, за разлика от упражненията, се решават еднократно;
• Мобилно приложение за Android за обучение в курса, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията.
• След успешно решаване на тестовете от курса (постигане на над 70% успеваемост) получавате сертификат. Не е необходимо да чакате края на срока на обучението, като можете да заявите желание за получаване на сертификат във всеки един момент (след изпълнение на изпитните тестове).

Курсът е базиран изцяло върху авторски техники и похвати, утвърдени в практиката на дългогодишни преподаватели като бързи и успешни методи за усвояване на английския език от обучаващите се,. Курсът има за цел да усвоите както лексикално, така и граматически английския език ниво А1, А1+, А2 и А3, а така също и да научите стотици нови думи. Ниво А+ е подходящ за хора с базово ниво по английски език, желаещи да си припомнят или да надградят наученото, като нивото е с по-голяма насоченост към практически упражнения. Педагогическите принципи на курса са различни от видео обучението и няма видео в него.

Получавате самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса.

За да получите представа как работят курсовете и платформата, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от избран от Вас курс на Urocite.

Забележка: При издаване на ваучер ще ви бъде създаден нов профил. В него ще следва да влезете с ново потребителско име и парола, които ще ви изпратят в срок до два работни дни.

Обучението протича в онлайн платформата на Urocite. В нея се влиза чрез потребителско име и парола, които Ви се предоставят.

За да получите представа как работи курсът, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса на Urocite.

Бонусът представлява гласов преводач в реално време от български на английски език и от английски на български. Преводачът ще ви бъде от страхотна полза както за изучаване на английски език, така и за справяне в реално време със ситуации във англоговоряща среда. Приложението се сваля от платформата на обучение, след регистрация в съответния курс. Приложението се активира с активационен код, който ще Ви бъде предоставен в платформата. От момента на активиране на приложението ще може да използвате приложението за срок от 12 месеца, но не повече от крайния срок на обучение в курса.

Приложението може да възпроизвежда в реално време:
1. Българска реч във английска реч както текстово, така и чрез гласово възпроизвеждане, като речта се произнася веднага.
2. Английска реч в българска реч като текст, което е напълно достатъчно, за да разберете, какво Ви говори отсрещния човек.
Приложението работи на операционни системи Android.

Курсът е подходящ за изучаване и чрез мобилни устройства. Все пак е препоръчително да използвате мобилно устройство с по-широк екран като таблет. Курсът по английски език А1 е подходящ за начинаещи.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 28 Март до 28 Май 2024г.
 • След грабване на ваучер е ннеобходимо да изпратите на info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на офертата и избрания вариант от нива/включени такива;
  - Номер на ваучера;
  - Избраното/ите от Вас потребителско/и име/на на лицето, което ще ползва ваучера (Вашето или на човека, за когото сте закупили вачуера);
  - Имейл, на който да бъде осъществена регистрацията в Urocite;
  - Телефон за връзка.
 • До 2 работни дни след регистрация ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата. Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.
 • Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.
 • Ниво А3 съответства на ниво А2+ според Общоеврпейската езикова рамка.
 • Urocite не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
 • При желание за получаване на физически сертификат за преминат дистанционен курс, потребителят изпраща в системата данните си, като сертификатът се заплаща отделно - 25лв.
 • Общите условия за ползване на Urocite може да прочетете тук.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Urocite

Urocite е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite).
Онлайн курс по английски език - нива А1, А1 Плюс, А2 и А3, с 12-месечен достъп
Топ цена: 990лв

Не изпускай предложенията на
Urocite

Запиши се
Изтекла оферта! Офертата е грабната 5 пъти за 2 месеца.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга urocite.bg
Отзиви от клиенти (818)
Полезна информация,не само за начинаещи!
Всичко е обяснено по много достъпен и разбираем начин
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)