Онлайн курс по английски език с 12-месечен достъп, две нива по избор и бонус - мобилно приложение за гласов превод, от Urocite

Онлайн курс по английски език с 12-месечен достъп, две нива по избор и бонус - мобилно приложение за гласов превод

На кое ниво сте стъпили или целите да достигнете по английски? Urocite ще ви съдейства онлайн!

Онлайн курс по английски език с 12-месечен достъп:

Варианти на офертата:
За нива А1 и А2 8.90 лв Грабни
За нива А2 и В1 14.90 лв Грабни
За нива В1 и В2 19.90 лв Грабни
За нива В2 и С1 24.90 лв Грабни
Офертата включва
12-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретните курсове - 2 на брой според избрания от Вас вариант, без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.
Повече за курса
В рамките на избраните от вас курсове (два на брой) получавате за всяко отделно ниво:

• Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса;
• Всяко ниво съдържа по 14 тематични насоки, съдържащи лекции и упражнения с разширено интерактивно съдържание, както и тестове за оценка на наученото;
• Стотици нови думи и изрази, изучавани като правопис, както и произношение чрез звукови файлове, вградени в уроците;
• Достъп до близо 100 аудиофайла;
• Интерактивни флашкарти за бързо и лесно запаметяване на нови думи, изрази и езикови правила;
• Стотици забавни интерактивни задачи, обединени в упражнения към всеки един от уроците, които могат да бъдат преповтаряни неограничен брой пъти. Чрез интерактивните упражнения в курса ще изучавате и ще подобрявате своя правопис по немски език;
• Статистики за самооценка на нивото на усвояване на материала;
• Към всеки урок ще намерите и тест за оценяване на наученото. Тестовете, за разлика от упражненията, се решават еднократно;
• Мобилно приложение за Android за обучение в курса, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията.
Курсът е базиран изцяло върху авторски техники и похвати, утвърдени в практиката на дългогодишни преподаватели като бързи и успешни методи за усвояване на немски език от обучаващите се, включително от напълно начинаещи.

Курсът има за цел да усвоите както лексикално, така и граматически английски език на ниво А1 и А2 или А2 и B1 или В1 и В2 или В2 и С1, а така също и да научите стотици нови думи. Педагогическите принципи на курса са различни от видео обучението и няма видео в него.

За да получите представа как работи курсът, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса на Urocite.bg.
Повече за бонуса
Преводачът ще ви бъде от страхотна полза, както за изучаване на английски език, така и за справяне в реално време със ситуации в англоговоряща среда. Приложението се сваля от платформата на обучение, след регистрация в съответния курса. Приложението се активира с активационен код, който ще Ви бъде предоставен в платформата.
От момента на активиране на приложението ще може да използвате приложението за срок от 6 месеца, но не повече от крайния срок на обучение в курса.

Приложението може да възпроизвежда в реално време:
• Българска реч в английска реч както текстово, така и чрез гласово възпроизвеждане, като речта се произнася веднага.
• Английска реч в българска реч като текст, което е напълно достатъчно, за да разберете, какво Ви говори отсрещния човек.
Приложението работи на операционни системи Android.

Курсът е подходящ за изучаване и чрез мобилни устройства. Все пак е препоръчително да използвате мобилно устройство с по-широк екран като таблет. Курсът по Английски А1 е подходящ за начинаещи.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 29 Ноември 2023г до 14 Април 2024г.
 • Обучението протича в онлайн платформата на Urocite. В нея се влиза чрез потребителско име и парола, които Ви се предоставят.
 • След издаване на ваучера е необходимо да попълните кратък формуляр на в сайта на Urocite. След попълването на формуляра се появява подробна информация за вход в системата - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви.
 • При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на курса или курсовете (според избрания вариант);
  - Номер на ваучер;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.

  След изпращане на email, в срок до 2 работни дни ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата.
 • Офертата включва 12-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретните курсове (два броя) - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.
 • Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
 • Общите условия за ползване на Urocite може да прочетете на техния уебсайт.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от Urocite

Urocite е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite).
Онлайн курс по английски език с 12-месечен достъп, две нива по избор и бонус - мобилно приложение за гласов превод
Топ цена: 890лв Грабни ваучер
64грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 089 92* **** (покажи) www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (791)
Доволна съм от курса дигитален маркетинг.
Зоя 5
Курса ми хареса, има много упражнения.
Зоя 5
Доволна съм от курса. Има и инструкция за инсталиране на софтуера
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)