Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
-50%
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Онлайн курс по английски език за 4 нива - А1, А2, В1 и В2, с възможност за сертификат, и бонус мобилно приложение за гласов превод в реално време, от Urocite.bg

Онлайн курс по английски език за 4 нива - А1, А2, В1 и В2, с възможност за сертификат, и бонус мобилно приложение за гласов превод в реално време

На кое ниво сте стъпили или целите да достигнете по английски? Urocite.bg ще ви съдейства онлайн да усвоите English A1, English А2, English B1 и English B2!

Онлайн курс по английски език за 4 нива - А1, А2, В1 и В2:

Варианти на офертата:
С 6-месечен достъп до системата 24.90 лв Разграбено
С 12-месечен достъп до системата 39.90 лв Разграбено
С 24-месечен достъп до системата 49.90 лв Разграбено
За курса
С всеки закупен от Вас от ваучер, според избрания от Вас език получавате едновременен достъп до всички посочени нива на езика в онлайн системата на Urocite.bg. Онлайн обучението протича изцяло в интернет платформата на Urocite.bg. като за времето на обучение от (6, 12 или 24 месеца според Вашия избор) разполагате с неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курсовете - без изисквания и без необходимост от закупуване на допълнителни материали, без системи на поетапни допускания. В платформата на Urocite.bg се влиза чрез потребителско име и парола, които ви се предоставят.

За всяко отделно ниво получавате:
• Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса;
• Всяко ниво от усвояването на езика съдържа минимум 14 тематични насоки, съдържащи лекции и упражнения с разширено интерактивно съдържание, както и тестове за оценка на наученото;
• Стотици нови думи и изрази, изучавани като правопис, както и произношение чрез звукови файлове, вградени в уроците;
• Достъп до близо 100 аудиофайла;
• Интерактивни флашкарти за бързо и лесно запаметяване на нови думи, изрази и езикови правила;
• Стотици забавни интерактивни задачи, обединени в упражнения към всеки един от уроците, които могат да бъдат преповтаряни неограничен брой пъти;
• Статистики за самооценка на нивото на усвояване на материала;
• Във всяко ниво ще намерите и минимум 14 теста за оценяване на наученото. Тестовете, за разлика от упражненията, се решават еднократно;
• Мобилно приложение за Android за обучение в курса, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията.
• След успешно решаване на тестовете от курса (постигане на над 70% успеваемост) получавате сертификат. Не е необходимо да чакате края на срока на обучението, като можете да заявите желание за получаване на сертификат във всеки един момент (след изпълнение на изпитните тестове).

Курсът е базиран изцяло върху авторски техники и похвати, утвърдени в практиката на дългогодишни преподаватели като бързи и успешни методи за усвояване на английския език от обучаващите се, включително от напълно начинаещи (за ниво А1).

Курсът има за цел да усвоите както лексикално, така и граматически английския език на четирите нива А1, А2, В1 и В2, а така също и да научите стотици нови думи. Педагогическите принципи на курса са различни от видео обучението и няма видео в него.

В рамките на закупения от Вас ваучер получавате самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса.

За да получите представа как работят курсовете и платформата, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от избран от Вас курс на Urocite.bg.

Забележка: При издаване на ваучер ще ви бъде създаден нов профил. В него ще следва да влезете с ново потребителско име и парола, които ще ви изпратят в срок до два работни дни.
Обучението протича в онлайн платформата на Urocite.bg. В нея се влиза чрез потребителско име и парола, които Ви се предоставят.
За приложението
Мобилно приложение - гласов преводач в реално време от български на избрания от Вас чужд език и от чуждия език на български.

Преводачът ще ви бъде от страхотна полза, както за изучаване на избрания език, така и за справяне в реално време със ситуации в чуждоговоряща среда. Приложението се сваля от платформата на обучение, след регистрация в съответния курс (в което и да е от нивата). Приложението се активира с активационен код, който ще Ви бъде предоставен в платформата. От момента на активиране на приложението ще може да използвате приложението за срок от 6 месеца, но не повече от крайния срок на обучение в курса.

Приложението може да възпроизвежда в реално време:
1. Българска реч в чужда реч (според закупения ваучер) както текстово, така и чрез гласово възпроизвеждане, като речта се произнася веднага.
2. Чужда реч в българска реч като текст, което е напълно достатъчно, за да разберете, какво Ви говори отсрещния човек.
Приложението работи на операционни системи Android.

Бонуси към офертата

 • Всеки клиент с ваучер получава мобилно приложение за Android - гласов преводач в реално време от български на английски език и от английски на български.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 5 Април до 31 Август 2023г.
 • За да активирате достъпа си, трябва да попълните краткия формуляр , след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, в това число - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви.
 • При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на офертата;
  - Номер на ваучер;
  - Избрано потребителско име;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.
 • До 2 работни дни от изпращане на имейла ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата.
 • Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
 • Общите условия за ползване на Urocite.bg може да прочетете на техния уебсайт.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 2

Осигурено от Urocite.bg

Urocite е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite.bg).
Онлайн курс по английски език за 4 нива - А1, А2, В1 и В2, с възможност за сертификат, и бонус мобилно приложение за гласов превод в реално време
Топ цена: 2490лв

Не изпускай предложенията на
Urocite.bg

Запиши се
Изтекла оферта! Офертата е грабната 13 пъти за 4 месеца.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
онлайн услуга 089 92* **** (скрит)
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)
Прочети още Последно от блога ни
Grabo.bg вече на 13 години Публикувано преди 4 дни в категория Новини.