3-месечен онлайн курс по английски език, ниво В1, от Езиков център Ниведа

С този курс от Езиков център Ниведа не просто ще усъвършенствате познанията си! Освен това ще се разходите из Северна Испания - по пътя Камино Франсес, изминат от авторката!

3-месечен онлайн курс по английски език, ниво В1 24.90 лв вместо 75 лв Грабни
Повече за курса
С този курс ще се разходим из Северна Испания следвайки нашите героини по пътя им Камино Франсес. Този вълнуващ път е изминат от авторката и снимките са направени лично от нея. Ето защо това не е обикновен курс по английски за хора владеещи добре поне ниво А2. Това е един романизиран пътепис, който спокойно може да служи като пътеводител на онези от вас, които искат да изминат този път. Преживяванията на авторката са придружени от клипове по граматика, взети от Youtube. Граматиката е обобщен преговор, тъй като се предполага, че курсистите добре познават английската граматика. Всеки урок е откъс от романизирания пътепис. Към всеки урок, освен граматика, има речник с изрази и пояснения. Следват упражнение, отговорите на които ще намерите в следващия урок. При приключване на всеки урок бутонът Продължи ви отвежда в малък тест, където с Multiple choice ще разберете дали сте усвоили урока. Приятни занимания!

Откъс от Flight of spirit - роман-пътепис за едно пътуване по Камино Франсес на английски, може да откриете тук.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 20 Юни до 30 Ноември 2021г.
  • С предварително записване, в рамките на вали8дност на ваучера, на: 089 84* **** (покажи), 087 88* **** (покажи) (Понеделник - Петък: 09:30 - 16:30ч), с номер на ваучер.
  • Датата на тримесечния акаунт започва да тече от момента на регистрация.
  • На всеки курсист се дава парола за достъп до платформата, която може да се посещава по всяко време и така да се проследяват миналите уроци.
  • Всеки курсист, решил тестовете след уроците, получава сертификат за завършено ниво в pdf формат.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Езиков център Ниведа

Ниведа е оторизирана от МВнР за превод на документи от 2001г. С помощта на легализаторите екипът ще ви съдейства за легализиране на вашите документи в МВнР, всички посолства, министерства и институции в София.

Ниведа разполага с доказани профилирани и заклети преводачи на 40 езика. Преводачите ще извършат за вас отговорно бърз и точен превод. С тях работят специалисти в различни сфери на обществения и икономически живот. Имат доказан опит в превод на техническа литература.

Ниведа предлага обучение по ключова компетентност Общуване на чужди езици - английски и немски език, технически английски и бизнес кореспонденция.

Офертата е осигурена от ЕТ НИВЕДА 2001 - ВЕСЕЛИНА ХРИСТОВА, ЕИК: 103617470 (Езиков център Ниведа).
3-месечен онлайн курс по английски език, ниво В1
Цена: 2490 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
75 ЛВ
Grabo oтстъпка:
67 %
Спестяваш:
50.10 ЛВ
5грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Варна, Център, бул. Съборни 56 (офис) 089 84* **** (покажи), 087 88* **** (покажи) niveda-bg.com/index.php/bg Понеделник - Петък: 09:30 - 16:30ч
Отзиви от клиенти (121)
Отзивчиви. Получих веднага достъп до уроците.
Бързо и коректно отношение. Удобно и структурирано меню на уроците, също че го ползваш 24/7 в удобно време. Препоръчвам!
С признание към Езиков център Ниведа! Благодарна съм за отношението, за разясненията, за перфекрно поднесения материал, обект на курса по Англиски, ниво B1!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)