Онлайн курс по английски език за деца от 5 до 8 години: 30 урока и шестмесечен достъп до платформата, от Езиков център Ниведа

Онлайн курс по английски език за деца от 5 до 8 години: 30 урока и шестмесечен достъп до платформата, от Езиков център Ниведа

Ако се чудите как да събудите интерес у мъничето ви към чуждите езици, от Езиков център Ниведа имат точното предложение за вас! Забавление с песни, игри и много нови думи ще увлекат децата в света на английския език!

Онлайн курс по английски език за деца от 5 до 8г с 30 урока и шестмесечен достъп до платформата 19.90 лв Грабни
Повече за курса
Децата ви ще научат английската азбука като пеят и играят, както и много други неща. С всяка буква предлагаме на децата по пет думи, които започват с нея, както и една тема, която започва със същата буква. Например Animals с буквата "А". Целта на курса е не децата да научат много думи, а да се забавляват.

От интернет са подбрани подходящи песни и игри към всяка тема. Към думите има приложени картинки, които помагат на детето да разбере думата.

В рамките на курса децата ви ще могат да научат английската азбука, думи, песни, игри, може да пишат и да рисуват, ако имат желание, но преди всичко непринудено и забавлявайки се, ще придобият начални умения и интерес към този така актуален за днес език.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 7 Април до 30 Септември 2023г.
  • След издаване на ваучер и най-късно до края на валидност на ваучера е необходимо да направите заявка на: 052/ 6** *** (покажи) или 089 84* **** (покажи) (Понеделник - Петък, от 09:30 до 16:30ч), за да получите достъп до онлайн платформата.
  • Платформата е достъпна както от компютър, така и от таблет.
  • След активиране на профила имате достъп до всички 30 урока, в рамките на 6 месеца.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Езиков център Ниведа

Ниведа е оторизирана от МВнР за превод на документи от 2001г. С помощта на легализаторите екипът ще ви съдейства за легализиране на вашите документи в МВнР, всички посолства, министерства и институции в София.

Ниведа разполага с доказани профилирани и заклети преводачи на 40 езика. Преводачите ще извършат за вас отговорно бърз и точен превод. С тях работят специалисти в различни сфери на обществения и икономически живот. Имат доказан опит в превод на техническа литература.

Ниведа
предлага обучение по ключова компетентност Общуване на чужди езици - английски и немски език, технически английски и бизнес кореспонденция.

Офертата е осигурена от ЕТ НИВЕДА 2001 - ВЕСЕЛИНА ХРИСТОВА, ЕИК: 103617470 (Езиков център Ниведа).
Онлайн курс по английски език за деца от 5 до 8 години: 30 урока и шестмесечен достъп до платформата, от Езиков център Ниведа
Топ цена: 1990лв Грабни ваучер
2грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Варна, Център, бул. Съборни 56 (офис) 089 84* **** (покажи), 089 84* **** (покажи) niveda-bg.com/index.php/bg Понеделник - Петък: 09:30 - 16:30ч
Отзиви от клиенти (129)
Благодаря на хора като вас които помагат за обучение и развитие на младите
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)