Обучение за кадети - на 3 Август, в кв. Бояна, от PrepYou

Обучение за кадети - на 3 Август, в кв. Бояна, от PrepYou

Искаш да придобиеш безценни умения за оцеляване и справяне с екстремни ситуации? Ела на това еднодневно обучение, организирано от PrepYou!

Обучение за кадети от 13 до 17 години - на 3 Август от 10:30 до 16:30ч 99 лв вместо 125 лв Грабни
Обучението включва
Модул 1:
• Въведение в безопасното боравене с оръжие - 2 часа/2 занятия;
• Обичайни процедури за безопасност;
• Заповеди;
• Въведение в полевите занаяти - 1.5ч;
• Готвене в полеви условия;
• Изграждане на подслон;
• Въведение в навигацията - 1ч;
• Карта и компас - 1ч;
• Въведение в разширената първа помощ - 1ч;
• Първично изследване при Първа помощ;
• Прилагане на турникет;
• Какво съдържа IFAK (Комплект за първа помощ).

Продължителност - 6 часа.
Повече за обучението
PrepYou Cadets - Встъпителен ден
Този еднодневен обучителен пакет е предназначен за деца на възраст 13 - 17 години и техните родители и се основава на началното обучение по програмата PrepYou Army Cadets.

Смелост, дисциплина, уважение към останалите, честност, лоялност и безкористна отдаденост е нашата крайна цел, която постигаме чрез споделяне на ценни житейски умения и уроци от нашия екип от бивши военни инструктори на НАТО, които имат дългогодишен опит в инструктирането както на военни, така и на цивилни курсисти... просто прегледайте отзивите в Grabo.bg за останалите ни програми за обучение!

Въпреки че няма стрелба с реални оръжия (моля, вижте Въведение в огнестрелно оръжие за родители и деца), всички участници ще бъдат запознати с безопасното боравене с оръжия с модерни симулационни тренировъчни оръжия и въздушни оръжия по военен образец, така че дори най-младият ученик да знае как да се отнася с истинско огнестрелно оръжие, ако някога бъде открито навън.

В рамките на въведение в полевите умения всички участници ще приготвят първия си военен хранителен пакет или MRE (Готова за консумация храна), ще изградят авариен подслон, ще събират вода и ще палят огън. Премахването на навика да се използват електронни устройства за навигация също дава ценни житейски уроци и вдъхва увереност... нашите курсанти НИКОГА не се губят!

Не по-малко важно за всеки член на общността в днешно време е да има познания как да спаси живот при спешна медицинска помощ. Както децата, така и възрастните ще се запознаят с принципите на първата помощ, изкуственото дишане и въведение в спирането на силно кървене (медицинска система MARCH).

Очакваме, че повечето от децата (и родителите!) ще извлекат много от този еднодневен пакет и ще имат възможност да се включат в редовната програма за курсанти, която се провежда ежеседмично в Бояна, София.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 3 Август 2024 (Събота).
  • След издаване на ваучер и най-късно до 1 ден преди обучението е необходимо да попълните следния формуляр за участие.
  • При закъснение с повече от 30 минути ваучерът се счита за използван.
  • Един ваучер е за един ученик на възраст 13 - 17 години.
  • За PrepYou най-важна е безопасността по време на стрелба, затова инструкторът си запазва правото да откаже обучение на лица в неадекватно състояние.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от PrepYou

PrepYou е водещата компания в България по военни обучения и по оказване на медицинска помощ. Имаме дългогодишна практика в провеждане на военни и медицински обучения, както и сценични тренировки. Обучаваме както цивилни, така и военни кадри по прилагане на антитерористични действия, правилно и безопасно боравене с оръжия, указване на първа помощ на бойното поле и други.

Също така предлагаме и курсове за актьори, които искат да усъвършенстват уменията си и да се подготвят адекватно за кастинг за филми от военен или полицейски жанр, каквито често се снимат в България. Екипът ни е изграден от видни професионалисти с дългогодишен военен опит. Също така включва и световно известни гост-инструктори от чужбина.

За нас най-важното нещо е безопасността по време на стрелба. Поради тази причина инструкторът си запазва правото да откаже обучение на лица в неадекватно състояние.

Офертата е осигурена от АДВАЙЗЪРИ БЪЛГАРИЯ ЕООД, ЕИК: BG205504426 (PrepYou).
Обучение за кадети - на 3 Август, в кв. Бояна, от PrepYou
Цена: 99 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
125 ЛВ
Grabo oтстъпка:
21 %
Спестяваш:
26 ЛВ
0
16

Остават 16 до разграбване!

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
София, кв. Бояна, ул. Боянско езеро 3 www.prepyou.eu
Отзиви от клиенти (95)
Victor 5
Amazing experience! Simon and Ivo are knowledgeable and and personable trainers who will improve your shooting skills. I’ll be joining the Sunday class next !!
An amazing experience with Ivo and Simon!
Both are very knowledgeable and outspoken people who helped me improve my understanding and skills in shooting.
It was a fun afternoon at the range. I will definitely repeat and highly recommend it to anyone who likes to shoot!
Excellent course, very detailed information and guidance. Instructors - Simon and Ivo
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)