Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Промени живота си: Онлайн практически семинар по личностно развитие чрез метода неврографика

Промени живота си: Онлайн практически семинар по личностно развитие чрез метода неврографика

Всяко постижение, голямо или малко, започва в ума ви! Неврографиката е творчески метод за трансформиране на света. Той съчетава в себе си психология, арт терапия, коучинг и множество други науки и философии. Грабнете ваучер за Неврографика и овладейте универсален инструмент за управление на жизнените обстоятелства и алгоритми за решаване на различни видове жизнени задачи!

Онлайн практически семинар по личностно развитие чрез метода неврографика:

Варианти на офертата:
"Корекция на взаимоотношения" на 7 Юни от 18:00 до 20:00ч 24.90 лв вместо 50 лв Разграбено
"Спирали в неврографиката" на 14 Юни от 18:00 до 20:00ч 24.90 лв вместо 50 лв Разграбено
"Неврографика за начинаещи" - част 1 на 3 Юни от 10:00 до 14:00ч 69.90 лв вместо 140 лв Разграбено
"Неврографика за начинаещи" - част 2 на 4 Юни от 10:00 до 14:00ч 69.90 лв вместо 140 лв Разграбено
"Перинатални матрици на раждането" на 10 Юни, 22 Юли или 29 Юли от 10:00 до 14:00ч 69.90 лв вместо 140 лв Разграбено
"Неврографика за начинаещи" - част 1
Първо занятие от Курса за начална подготовка по Неврографика, на който ще се запознаете с основните понятия и начина на рисуване. Умения по рисуване не са необходими. На успешно завършилите ще бъдат издадени официални международни Сертификати от "Института по психология на творчеството" на Павел Пискарьов. Неврографиката е един нов и много ефективен начин за работа със себе си с цел постигане на конкретни задачи. Това е метод, който позволява на човека да се свърже с вътрешното си "Аз", да разгърне скрития си потенциал, да види собствените си ограничаващите убеждения и да се справи с тях.

С какво ще се запознаете на този курс:
• Историята на създаване на метода;
• Основните понятия (невролиния, окръгляне и други);
• "Темата" (проблема, с който работим) - как правилно да се
формулира;
• Основните стъпки в неврографичната рисунка;
• Алгоритъм "Снемане на ограниченията" в неговите три варианта;
• Техниката "Изясняване на намерението".
"Неврографика за начинаещи" - част 2
Второ занятие от Курса за начална подготовка по Неврографика, на който ще се запознаете с основните понятия и начина на рисуване. Умения по рисуване не са необходими. На успешно завършилите ще бъдат издадени официални международни Сертификати от "Института по психология на творчеството" на Павел Пискарьов.

С какво ще се запознаете на този курс:
• Историята на създаване на метода;
• Основните понятия (невролиния, окръгляне и други);
• "Темата" (проблема, с който работим) - как правилно да се
формулира;
• Основните стъпки в неврографичната рисунка;
• Алгоритъм "Снемане на ограниченията" в неговите три варианта;
• Техниката "Изясняване на намерението".
"Спирали в неврографиката"
Древните духовни учения, които все повече се потвърждават от съвременната наука, свидетелстват, че нашата Вселена е построена в съответствие с определени математически закони, на основата на редица геометрични фигури, наричани в езотериката символи на сакралната геометрия на Вселената. Информацията за тези символи присъства буквално във всеки атом на Вселената и във всеки вид и форма на материята.

Основна много магична част от сакралната геометрия са спиралите - виждаме ги навсякъде - раковината, формата на човешкото ухо, космоса, цветето.

Присъствайки на това обучение, ще се научите да съчетавате Неврографиката и символите на спиралите за решаване на свои проблеми и постигане на конкретни цели. Ще се запознаете с видовете спирали и как да ги използвате в рисунката си.
"Перинатални матрици на раждането"
Забелязали ли сте, че реагирате по един и същи начин на определени житейски ситуации, дори да сте искали да не го правите или да постъпите по различен начин? Много ви се иска да промените нещо в живота си, но така и не предприемате конкретни действия за това... На тези и други въпроси можете да си отговорите, запознавайки с теорията за перинаталните матрици.

"Перинатален" буквално означава "времето преди и след раждането". Или това е времето, непосредствено свързано с преживяванията на майката по време на бремеността и веднага след раждането, които неминуемо се отразяват на плода.

Перинаталните матрици обясняват връзката между изживяванията на майката в този период и много точно обясняват как тези преживявания влияят на психиката на човека.

Посещавайки този тренинг ще разберете как раждането Ви е оставило отпечатък върху целия Ви живот, върху начина, по който взимате решения и реагирате на определени жизнени ситуации. Ще имате възможност да разберете собствените си "матрици" и ще си обясните как и защо реагирате по определен начин в живота. Ще поработите с психическите феномени, съпътстващи процеса на раждане и ще "изгладите" ситуациите там, където е необходимо. Внедряването на желаните резултати, които се появяват като резултат от получените знания, ще правим с помощта на неврографиката.

Очаквани ефекти:
• Живот с по-малко усилия;
• Адекватно реагиране на събития;
• Видимо подобряване на отношенията с другите;
• Отслабване на страховете до пълното им изчезване;
• Творчески подем и лекота в ежедневните дейности.
"Корекция на взаимоотношенията"
Тази техника можете да ползвате всеки път, когато искате да подобрите нещо в сферата на взаимоотношенията. Без значение дали това са роднински, любовни, служебни или друг тип взаимоотношения. Даже отношението към себе си може да бъде предмет на това рисуване.

На въпроса "обичаш ли себе си?" повечето хора автоматично отговарят "да, разбира се". Но дали наистина е така? Животът показва, че много често, без дори да разбираме, пренасяме към другите отношението, което имаме към себе си. С други думи - както се отнасяме към себе си, така се отнасяме и към другите хора. Когато обичаме себе си и сме щастливи - обичаме всички други и никой не може да ни ядоса... Но, ако все пак се случи, вие ще сте подготвени с лесен, бърз и ефективен начин за противодействие (връщане в нормално емоционално състояние). Не само ще премахнете напрежението от конфликтната ситуация, но и можете изцяло да трансформирате отношенията, които са я предизвикали.

Присъствайки на това обучение, ще се научите да използвате Неврографиката за решаване на свои проблеми в различни области на живота и за постигане на конкретни цели.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 3 Юни до 24 Август 2023г.
  • С предварително записване на: 089 34* **** (скрит).
  • Събитията се провеждат през платформата Zoom.
  • Нужно е да сте подготвени с материали за рисуване: хартия формат А4, маркери, флумастери, моливи.
  • Водещ на семинара ще бъде Емилия Алексиева - дипломиран инструктор по неврографика, естетически коуч.
  • Всеки успешно завършил курсист получава официален сертификат от Институт по психология на творчеството "Павел Пискарьов".
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Неврографика

Тук срещат пътищата си хора, търсещи нови хоризонти, хора - Творци! Нейрографическото рисуване помага да се научим да се вглеждаме навътре в себе си, да откриваме слабите и силните си страни и да прилагаме наученото в ежедневния си живот. Помага да решаваме задачи и проблеми по много елегантен, приятен и красив начин. Неврографиката съчетава науката и изкуството, а по-конкретно - психологията и графиката. Методът се основава на невропластичността на мозъка и неговата способност да се променя без значение на каква възраст е. В началото усвояваме начина и алгоритъма на рисуване, после усъвършенстваме уменията и влагаме индивидуалното си творчество. Тази практиката на рисуване помага тук и сега да се докоснем до безграничния потенциал на своя висш "Аз" и да използваме неговата енергия за решаване на поставените цели. Това постигаме, събуждайки скритите сили и мобилизирайки неизползваните ресурси. Успехът и качеството на живота ще зависят от количеството на нарисуваните от ръката ви линии!

Офертата е осигурена от ФИДЕЛИС 2008 ЕООД, ЕИК: 200163871 (Неврографика).
Промени живота си: Онлайн практически семинар по личностно развитие чрез метода неврографика
Цена: 2490 лв

Не изпускай предложенията на
Неврографика

Запиши се
Регулярна цена:
50 ЛВ
Grabo oтстъпка:
50 %
Спестяваш:
25.10 ЛВ

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн 089 34* **** (скрит)
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)
Прочети още Последно от блога ни
Grabo.bg вече на 13 години Публикувано преди 5 дни в категория Новини.