"НеТАКТично" с Герасим Георгиев-Геро: на 4 Август, в Читалище "Георги Парцалев", Левски

"НеТАКТично" с Герасим Георгиев-Геро: на 4 Август, в Читалище "Георги Парцалев", Левски

Уважаеми клиенти, това събитие трябваше да се състои на 21 Май, но поради непредвидени обстоятелства бе отложено за 4 Август.

- - - - - - - - - -

Представяте ли си директор на музикален институт, спуснат отгоре без никаква квалификация? Без представа от симфонична музика и взаимоотношенията в един оркестър, за него думата "такт" е непонятна и в музикален, и в морален аспект.

Концерт-спектакълът "НеТАКТично" на 4 Август от 19:00ч, в Читалище "Георги Парцалев", Левски 20 лв Грабни
За спектакъла
Новият директор, според когото това е професия до живот, започва да се разпорежда от първия миг и с присъщата си арогантност и невежество за един ден "сътворява" чудеса от безумия. Негова подгласничка е послушната му секретарка, а срещу него са целият оркестър, начело със синдикалиста и диригента.

Оформя се един изключително забавен концерт-спектакъл, чрез който се казват много горчиви истини за съвременната ни реалност. Оригиналният сценарий поднася свръхзабавни словесни каламбури и диалози, които по невероятен начин се съчетават с музика от различни жанрове. Оркестровата партитура включва класика, джаз и фолклор в изпълнение на Симфониета-Враца, чиито задачи са не само музикантски, но и актьорски.

Освен блестящото присъствие на любимеца на публиката Герасим Георгиев-Геро, участници в този концерт-спектакъл са сопраното Росица Метаниева и младите, но вече добре познати актьори Соня Ковчезлиева и Илиан Божков. Автор на идеята и сценария е Юлия Манукян, а целият спектакъл преминава под диригентската палка на Левон Манукян.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 4 Август 2024 (Неделя).
  • Ваучерът служи за билет и след получаването му е необходимо да резервирате конкретно място в залата. Това можете да направите чрез Grabo.bg - от страницата "Моите ваучери".
  • Необходимо е да покажете QR кода на ваучера, преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.
  • Конкретните места, за които офертата важи, може да видите в приложената интерактивна схема.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Biss Production

Дейността на продуцентска къща "Biss Production" е свързана с организирането на концерти, театрални постановки, фестивали, шоу-програми, форуми, музикално-театрални проекти с топ-музиканти и артисти в цялата страна.

Офертата е осигурена от БИС ПРОДЪКШЪН ЕООД, ЕИК: 207695122 (Biss Production).
"НеТАКТично" с Герасим Георгиев-Геро: на 4 Август, в Читалище "Георги Парцалев", Левски
Топ цена: 20лв Грабни ваучер
56грабнати ваучера
0
78

Остават 22 до разграбване!

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Левски, Читалище "Георги Парцалев"
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)