6 или 12 месечен онлайн курс по Немски език за три нива А1, А2 и В1, от Езиков център Ниведа

Сега е идеалното време да научиш нов език от уюта на дома си. Грабни предложението на Езиков център Ниведа и обогати CV-то си, защото никога не е късно да научиш немски!

Варианти на офертата:
6-месечен онлайн курс по немски език за три нива: А1, А2 и В1 44.90 лв Грабни
12-месечен онлайн курс по немски език за три нива: А1, А2 и В1 59.90 лв Грабни
Повече за курса
Ще имате 24 часа достъп за 6 или 12 месеца (според избрания вариант), всеки ден до трите нива без изключение, през платформата на NIVEDA.MUK German А1, German А2 и German В1 за общо 279 урока, всеки от които включва:

• Текст на немски език. Лексиката е поднесена по забавен начин и обхваща ежедневни ситуации и разговори, както и запознаване с немската култура;
• След това можете да преминете към разясненията относно граматиката. Граматиката е обяснена на български в звуков файл и е подкрепена с примери и обобщаващи таблици. Граматиката обхваща стандартните познания за нива А1, А2 и В1 по Европейската езикова рамка;
• Следва речник с думите към всеки урок и упражнения за усвояване на материала;
• Към всеки урок има тест, който ще ви помогне да разберете дали сте усвоили материала.

Вашият успех е във вашето постоянство!

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 1 Февруари до 29 Април 2023г.
  • С предварително записване, с номер на ваучер, на: 089 84* **** (покажи) или 087 88* **** (покажи) (Понеделник - Петък: 9:30 до 16:30ч).
  • На всеки курсист се дава парола за достъп до платформата към всяко ниво. Курсистът може да посещава платформата по всяко време и да проследява миналите уроци.
  • Датата на акаунта започва да тече от датата на регистрация.
  • За сертификат се заплаща допълнително към езиковия център: 10лв за сертификат, издаден на български език, като за целта е необходимо да покажете, че сте усвоили материала с решаване на тестовете към уроците, включително и финалния тест.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Езиков център Ниведа

Ниведа е оторизирана от МВнР за превод на документи от 2001г. С помощта на легализаторите екипът ще ви съдейства за легализиране на вашите документи в МВнР, всички посолства, министерства и институции в София.

Ниведа разполага с доказани профилирани и заклети преводачи на 40 езика. Преводачите ще извършат за вас отговорно бърз и точен превод. С тях работят специалисти в различни сфери на обществения и икономически живот. Имат доказан опит в превод на техническа литература.

Ниведа
предлага обучение по ключова компетентност Общуване на чужди езици - английски и немски език, технически английски и бизнес кореспонденция.

Офертата е осигурена от ЕТ НИВЕДА 2001 - ВЕСЕЛИНА ХРИСТОВА, ЕИК: 103617470 (Езиков център Ниведа).
6 или 12 месечен онлайн курс по Немски език за три нива А1, А2 и В1
Топ цена: 4490лв Грабни ваучер
1грабнат ваучер

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Варна, Център, бул. Съборни 56 (офис) 089 84* **** (покажи) или 087 88* **** (покажи) (Понеделник - Петък: 09:30 - 16:30ч) niveda-bg.com/index.php/bg
Отзиви от клиенти (127)
Благодаря на хора като вас които помагат за обучение и развитие на младите
Курсът е добре структуриран, разработен много приятно. Лесно се работи със системата. Като единствен недостатък отчитам, че няма отговори на самостоятелните упражнения след края на всеки урок, за да може да бъдат сверени .
В офертата е написано че е за нива А1 и А2 а от езиковият център казаха че е само за едното ниво. Другото когато се обадих преди обед казаха че след обяд трябва да звънна отново защото в момента не могат да направят регистрацията.А относно уроците още сме съвсем в началото.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)