Онлайн курс по Моден дизайн за начинаещи с 12-месечен достъп, с възможност за сертификат, от Urocite

Онлайн курс по Моден дизайн за начинаещи с 12-месечен достъп, с възможност за сертификат

С този курс от Urocite ще навлезете с бързи стъпки в света на модния дизайн. Не е нужно да имате предварителни познания, за да усвоите основите на модния дизайн, да разпознавате проектите на известните дизайнери, тенденции и стилове, а също така, да проектирате и да реализирате свои вълнуващи дизайнерски проекти.

Онлайн курс по Моден дизайн за начинаещи с 12-месечен достъп 14.90 лв Грабни
Повече за курсa
С този курс ще преминете не само първоначално запознаване с историята, принципите и теорията на модния дизайн, но освен това ще навлезете и в практиката - с полезни съвети и инструкции как да създавате свои собствени модни проекти. Курсът засяга най-важните съществени аспекти на модния дизайн, от историята и развитието му, модните тенденции и именитите дизайнери, фотографирането на модели, бизнес реализацията, както и описание на конкретните техники за скициране на модни дизайни, съобразно съвременните правила и изисквания. Това не е всичко, но също така в курса ще намерите множество интерактивни презентации, в това число на 10 значими модни представяния на известни дизайнери, проведени през последните години, с необходимите обяснения на техния стил, принос в модата и т.н.

Курсът по се състои от 14 интерактивни лекции.
В рамките на избрания от Вас курс по Моден дизайн получавате:
• Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса;
• 14 професионални лекции за усвоявания на Модния дизайн за начинаещи с с разширено интерактивно съдържание, с упражнения и тестове върху материала;
• Интерактивни флашкарти за нагледно представяне на 10 световноизвестни модни представяния на именити дизайнери през последните години;
• Статистики за самооценка на нивото на усвояване на материала;
• Мобилно приложение за Android за обучение в курса, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията.
• След успешно решаване на тестовете от курса (постигане на над 70% успеваемост) получавате дигитален сертификат. Не е необходимо да чакате края на срока на обучението, като можете да заявите желание за получаване на сертификат във всеки един момент (след изпълнение на изпитните тестове).

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 6 Декември 2023г до 31 Март 2024г.
 • За да активирате достъпа си, трябва да попълните краткия формуляр тук, след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, в това число - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви.
 • При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на курса;
  - Номер на ваучер;
  - Избрано потребителско име;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.
 • След изпращане на email, в срок до 2 работни дни ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата. Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.
 • Обучението протича в онлайн платформата на Urocite.
 • Офертата включва 12-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.
 • При покриване на всички тестове с минимум 70% успеваемост, ще получите дигитален сертификат, който не се доплаща. Не е необходимо да чакате края на срока на обучението - можете да заявите желание за получаване на сертификат във всеки един момент (след изпълнение на изпитните тестове).
 • За изработка и изпращане на физически сертификат се заплаща с такса от 25лв и куриерски разходи според тарфиата на Еконт.
 • Общите условия за ползване на Urocite може да прочетете тук.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Urocite.bg

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си.

Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite.bg).
Онлайн курс по Моден дизайн за начинаещи с 12-месечен достъп, с възможност за сертификат
Топ цена: 1490лв Грабни ваучер
2грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга. 089 92* **** (покажи) www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (790)
Доволна съм от курса дигитален маркетинг.
Зоя 5
Курса ми хареса, има много упражнения.
Зоя 5
Доволна съм от курса. Има и инструкция за инсталиране на софтуера
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)