Мария

 
Мария написа ревю за Масажно студио Dream Body
Недоволна- комбиниран тибетски масаж 60 мин.+30 мин вулканични камъни. Ваучерът е пуснат от студиото, аз само го купувам, а масажиската не знае какъв масаж трябва да направи. Самият тибетски масаж няма нищо общо с други масажи на които съм била в други студия, а за вулканичните камъни я търсих.
 
Мария получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Мария получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
 
Мария получава значка Най-добра дружка, защото вече има повече от 20 приятели в своя профил!
5
Мария написа ревю за Нирамар Травел
Нивото на обслужване като транспорт, екскурзовод е много добро. Останах доволна и вероятно при друга възможност отново ще ползвам услугите на фирмата.
5
Мария написа ревю за Салон Mademoiselle Izabel
Обслужване на професионално ниво с предразполагаща обстановка. Много ми хареса и се замислям и за друго посещение, а на тези, които не са ползвали услугите на кинезитерапевката препоръчвам.
5
Мария написа ревю за Студио за красота Relax Silvi
Изключително доволна от приятната атмосфера, професионалното отношение и изпълнение на масажа. Препоръчвам, а и самата аз ще посетя отново салона.
 
Мария получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Подмладяваща грижа за лице с терапия Beauty by Guinot!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)