София

от София  
5
София написа ревю за Салон за красота Family
Много съм доволна от работата на маникюристката, работи бързо и безболезнено.Тръгнах си с хубави нокти и усмивка на лице.Часът и условията по ваучера бяха спазени.Ще повторя.Препоръчвам горещо.
5
София написа ревю за АИПИПДП д-р Диляна Стоянова
Много съм доволна от услугата.Д-р Стоянова работи много внимателно и безболезнено.Прегледа на зъбния статус бе прецизен.Часът и условията по ваучера бяха спазени.Препоръчвам !.
3
София написа ревю за МГТ "Зад канала"
Добра игра на актьорите.Иначе скучна постановка.Условията по ваучера бяха изпълнени.
4
София написа ревю за МГТ "Зад канала"
Весело беше на моменти.Актрисите играеха много добре.Историите бяха донякъде интересни.
Условията по ваучера бяха спазени.
5
София написа ревю за Beauty Studio Selina
За първи път посещавам студиото за Обикновен маникюр с обикновен лак, много съм доволна от работата на маникюристката, има и избор на лакове.Часът и условията по ваучера бяха спазени.Хигиената е на ниво.Ще повторя.Препоръчвам!.
5
София написа ревю за Big Style
За първи път посещавам салона. Имам кожен проблем на стъпалата, педикюристката се съобрази изцяло, работи внимателно и безболезнено.
Часът и условията по ваучера бяха спазени.Препоръчвам !.
5
София написа ревю за Д-р Петранка Димитрова
За първи път посещавам д-р Димитрова, много съм доволна от обстойния преглед. Часът и условията по ваучера бяха спазени.Ще посетя отново.Препоръчвам !.
5
Много беше хубаво! Великолепна игра на актьорите,красиви костюми,танци..,подейства ми много разтоварващо.Препоръчвам!.
5
София написа ревю за Bloom beauty by M&K
Много съм доволна от работата на Михаела, работи безболезнено и с изпипване на детайли по ноктите.Часът и условията по ваучера бяха спазени. Препоръчвам с две ръце.
5
София написа ревю за Д-р Леда Андреева
Добро посрещане и много чист кабинет.Почистването беше внимателно извършено. Часът и условията по ваучера бяха спазени.Препоръчвам !
5
София написа ревю за Alexander Оptics
За първи път използвах офертата на оптиката през 2019 г. Очилата не са мръднали:) Тази година отново си поръчах, след седмица бяха готови. Условията по офертата са изпълнени.Надявам се всичко да е наред, а и имат 2 год.гаранция. Препоръчвам Alexander Оptics с две ръце!
 
София получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Alexander Оptics, защото е лоялен клиент.
5
София написа ревю за Glory Beauty Salon
Много съм доволна от работата на Глория, свалянето на гел лак беше безболезнено, има богата палитра от цветове.Хигиената се спазва, часът и условията бяха по ваучера бяха изпълнени.Ще продължа да посещавам. Препоръчвам !.
5
София написа ревю за МГТ "Зад канала"
Добра постановка, перфектна игра на актьорите ! Лесно и бързо влизане в салона, условията и часът по ваучера бяха спазени. Противоепидемичните мерки се спазват.Отново ще посетя.Препоръчвам !.
5
София написа ревю за Студио за красота Laura Style
Много съм доволна от работата на Петя, /кола маска на интим/. Работи безболезнено и по нова технология.Условията по ваучера бяха спазени. Препоръчвам !.
1
София написа ревю за Beauty Touch Studio
Имах два проблемни нокътя, които първо дамата можеше да погледне и да откаже да ме обслужи, а не да ми поизпили ноктите на няколко пръсти , /не сложи и заздравител/ и да ми каже "Това е, не трябва нищо да им слагате".Разбира се, ще си прибере парите за услуга , извършена на 10%. Много некоректно.
5
София написа ревю за Д-р Бетина Христова
Много доволна съм от работата на доктор Райчева. Работи внимателно и с грижа за пациента.Часът и условията по ваучера бяха изпълнени. Ще повторя. Препоръчвам !
5
София написа ревю за Bloom beauty by M&K
Доволна съм от работата на Михаела, маникюра бе оформен много старателно и прецизно.Ще повторя.Препоръчвам.
2
София написа ревю за Beauty Cosmetic Studio
Посещавам за втори път /1-вия път беше всичко ок/. И при мен като Янек, часът беше сменян два пъти, на вторият ден , час преди уговорката ни, се обади да отмени часът за след три часа, т.като отивала за ленти за кола маска?!!
5
София написа ревю за Салон Бранков
Посещавам за пореден път Студиото и Цвети. Отново отношение на ниво, бърза, безболезнена и качествена работа по педикюра. Получих и подарък от нея,за което не бях заплатила. Рядко има останали хора, които проявяват човечност .Ще посетя отново и горещо препоръчвам !
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)