София

от София  
2
София написа ревю за Салон Каприз
Посещавам за втори път /1-вия път беше всичко ок/. И при мен като Янек, часът беше сменян два пъти, на вторият ден , час преди уговорката ни, се обади да отмени часът за след три часа, т.като отивала за ленти за кола маска?!!
5
София написа ревю за Салон Бранков
Посещавам за пореден път Студиото и Цвети. Отново отношение на ниво, бърза, безболезнена и качествена работа по педикюра. Получих и подарък / бонус, човечност от нейна страна. Ще посетя отново и горещо препоръчвам !
 
София получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Студио Бранков, защото е лоялен клиент.
 
София получава значка Спестих над 2000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 2000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
София написа ревю за Салон Каприз
Много съм доволна от изпълнението на кола маска на интим.Момичето бе внимателно, интересуваше се дали боли, топла ли е колата маска.Часът и условията бяха спазени.Ще посетя отново. Препоръчвам.
5
София написа ревю за Салон Ева
За пореден път посещам Салон Ева.Отново съм много доволна от работата на Тони. Колата маска на интим бе направена бързо и безболезнено. Хигиената е на ниво, спазват се противоепидемичните мерки.Часът и условията по ваучера бяха изпълнени . Препоръчвам ! .
 
София получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Салон Ева, защото е лоялен клиент.
5
София написа ревю за Gloss Нair Design and Nails
Много съм доволна от работата на Деси /педикюр с обикновен лак/, работи много старателно и безболезнено.Дезинфекцията на мястото за педикюр е отлично, също така работи със стерилизирани инструменти ,които се отварят пред клиента.Тръгнах си с прекрасен педикюр и добро настроение.Препоръчвам горещо!
5
София написа ревю за Gloss Нair Design and Nails
Днес използвах ваучера за кола маска на интим. Много съм доволна от работата и отношението на Галя.Работи бързо и безболезнено.Часът и условията по ваучера бяха спазени.Препоръчвам !
 
София получава значка Grabo.bg на 10 години!, защото си грабна парче от виртуалната торта на Grabo.bg, по случай рождения ни ден - 10 години на 06.09.202020г.
5
София написа ревю за Салон за красота Престиж
Много съм доволна от работата на Хриси /Кола маска на интим и оформ.на вежди/.
Колата маска бе безболезнена и бързо направена.Веждите са много добре почистени и оформени. Помещението е чисто и се полагат необходимите мерки за дезинфекция.Ще повторя.Препоръчвам! .
5
София написа ревю за Център за красота и здраве Rubia
За пореден път посещавам Ива, този път за педикюр.Много прецизно изпълнена работа, т.като се оказа,че имам нужда по-скоро от медиц.педикюр. Ива, старателно и внимателно го направи частично ,колкото позволяваше времето, а не просто само едно претупване, колкото да се изпълнят условията по офертата.
3
София написа ревю за Belle Sante
Като цяло съм доволна от процедурата. Трудно бе записването на час, а пет мин.след като бях на масажното легло, се позвъни и дойде клиентка, с която ни бяха дублирани часовете.
4
София написа ревю за Петя Тоткова - Стилист Капанов
Доволна съм от колата маска.
5
София написа ревю за Център за красота и здраве Rubia
Много съм доволна от процедурата , която има видим ефект почти веднага, а на другият ден още повече.Като отношение и консултация също слагам петица на Ива.Препоръчвам.Пак ще повторя !
5
София написа ревю за Екотекс - 1
Много съм доволна от организацията и получаването на възглавниците на място.Удобни и отговарящи на описанието.Ще повторя.Препоръчвам.
4
София написа ревю за Салон за красота Beauty Star
Доволна съм от работата на Йоана.Условията и часът по ваучера бяха спазени.
5
София написа ревю за Семеен хотел Извора**
Много сме доволни от престоя. Стаята беше чиста и топла. Храната достатъчна и вкусна.Персонала любезен.Ще повторим.Препоръчвам!.
1
София написа ревю за Салон Мадейра
Използвах услугата парафинова терапия. Не бях обслужена от маникюристката/тя фризираше/, а момиче което мисля че беше дъщеря й.Погали ми ръцете като начало,а не масаж, после топнах във горещ парафин , сложи найлоче и ръкавици.След свалянето почти никаква разлика.Накрая и финален крем нямаше.
 
София получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
Покажи още...