Todor

от София  
5
Todor написа ревю за Jimmy
Страхотно отношение и много добро оборудване! Не мисля, че има по-добър магазин за ски и сноуборд в България.
1
Todor написа ревю за Автомивка Grillo
За пръв път взимам колата по-мръсна отколкото съм я дал. Имаше кални петна из целия салон, включително по седалките. Петната ги нямаше преди "почистването". Като цяло няма нито един елемент, който да е почистен както трябва. Прикачам няколко снимки,които се сетих да направя след 30 мин лично бърсане
5
Todor написа ревю за Action Aquapark
Както винаги, всичко в аквапарка беше на мн добро ниво. Наистина голямо разнообразие от парзалки
5
Todor написа ревю за Хотел Рила
Пълна рядкост е да попаднеш на толкова любезен и професионален персонал във всяко едно отношение и на всяка длъжност. Храната е много вкусна. Стаите са добре поддържани. Удобна локация. Заслужава си на 100% откъм цена и получено качество.
 
Todor получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Хотел Рила***, защото е лоялен клиент.
5
Todor написа ревю за Jimmy
Изключително отношение, направи невъзможното и ни намери сноуборди, дори след като бяха свършили! Уникални цени! Със сигурност ще се върнем.Силно препоръчвам.
5
Todor написа ревю за Ski School Snowstar
Страхотно оборудване и изключително любезен персонал. Благодаря ви!
 
Todor получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Автомивка Grillo, защото е лоялен клиент.
 
Todor получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Todor написа ревю за "Harmony Suites 11, 12 - Grand Resort"
Страхотни апартаменти. Бяхме в двуспален (4 души). Разпределението, изпълнението и обзавеждането са на топ ниво - равносилни на 4-5 звезден хотел. Басейнът е чист. Дворът е красив и поддържан. Персоналът е обслужлив. Страхотно е, че се осигурява паркинг. Би било супер, ако се сменяха и консумативите в банята (за момента само тоалетна хартия и хавлии се подменят, но не и шампоан, сапун, душ гел и т.н.)
Препоръчвам и със сигурност бих повторил.
5
Благодаря ви, че ме приехте в последния момент. Прегледът беше бърз, лесен и удобен - дори не слезнах от колата с настъпилите промени покрай COVID-19.
5
Todor написа ревю за Apollo Spa Resort хотел 4+*
Баните са позастарели и не особено поддържани - имат нужда от освежаващ ремонт. Стаите са просторни, с плътни пердета и изключително удобни легла и възглавници. Резервирах 2 стаи с двойни легла като изрично пожелах двойните легла и ме увериха, че ще са такива...е само едната беше и въпреки, че имаха налични, в които още не са пристигнали гости - не пожелаха да я сменят. Такива замени са ми правили в други хотели, дори и когато грешката е моя, че не съм изискал двойно легло и са имали една единст
5
Todor написа ревю за Хотел Райска градина 5*
Комплексът е изключително красив. Стаите в петзвездния хотел са просторни (особено баните, които са с душ кабина и отделно с вана). Огромно разнообразие от басейни, които са доста поддържани и чисти. Храната във всеки от ресторантите на комплексът е вкусна и прясна. Закуската изобилства в разнообразието си. Със сигурност ще посетим пак. Благодаря на персоналът за положените усилия да си изкараме добре (особено на тези от ресторантът).
 
Todor получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Todor получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
5
Todor написа ревю за Escape Room "Ей Там"
Беше много интересно. Детето остана истински щастливо. Благодаря, че въпреки закъснението ни оставихте цял час забава!
 
Todor получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Escape Room "Ей Там", защото е лоялен клиент.
 
Todor получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Автомивка Grillo, защото е лоялен клиент.
 
Todor получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)