СИЛВИЯ

 
4
СИЛВИЯ написа ревю за Масажно студио Frictio
Масажът беше страхотен! Почувствах се много добре и лека след него! Доволна съм от масажа! Масажистката определено знае какво прави, но отношението й към клиента не беше на нужното ниво и това малко създаде у мен дискомфорт, който определено не желаех! Помислих си дори да си тръгна в началото!
5
СИЛВИЯ написа ревю за Масажно студио Елинел
Различно преживяване е този масаж! Трябва да се опита! Усещат се леки иглички от тока и как едновременно с това се ексфоалира тялото! Чувстваш се лек след това! Дамата е много внимателна!
5
СИЛВИЯ написа ревю за Artvent
Интересен и различен поглед над много актуална тема в обществото ни днес! Подтиква те да мислиш постоянно за това как се отнасяме към проблемите на другите и колко по-различно е когато тези проблеми станат наши! Страхотна актьорска игра! Елена Телбис играе със свой почерк във всеки един момент!
 
СИЛВИЯ получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
СИЛВИЯ написа ревю за Масажно студио Елинел
Терапевтът е професионалист, знае какво прави! Спокойно можеш да й се довериш! Масажът беше много отпускащ, много съм доволна! Почувствах се страхотно! Препоръчвам на всеки! Отново ще посетя!
5
СИЛВИЯ написа ревю за Кинези Терапи Студио
Дамата е много добра, знае какво прави и се концентрира върху проблемните зони! Масажът беше страхотен! Почувствах се по-лека и по-спокойна! Това беше и целта ми! Препоръчвам!
 
СИЛВИЯ получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Кинези Терапи Студио, защото е лоялен клиент.
5
СИЛВИЯ написа ревю за Ажур Пико
Мариус е изумителен артист! Огромно удоволствие е да го гледаш и да чуваш какво ти казва! Необятна душа има, докосва те с нея! Представлението беше вълнуващо! Здраве, сили и успехи за Мариус! Браво и Благодаря!
3
СИЛВИЯ написа ревю за Artvent
Не ни хареса!
5
СИЛВИЯ написа ревю за Веселин Маринов
Невероятно преживяване! Страхотен концерт!
5
СИЛВИЯ написа ревю за Artvent
Много забавно, разтоварващо и истинско представление, за една винаги актуална тема! Интелигентен и поднесен с вкус хумор, от който можеш да си извадиш и поука! Актьорите са страхотни! Браво! Препоръчвам!
5
СИЛВИЯ написа ревю за МГТ "Зад канала"
Отлична актьорска игра, Геро е страхотен Зорба! Има и смях, както и тъга!
5
СИЛВИЯ написа ревю за Ажур Пико
Невероятно, изумително, гениално, разтърсващо! Толкова много талант има Мариус! Дълбоката му душевност се усеща през цялото време на представлението!
5
СИЛВИЯ написа ревю за Artvent
Забавление и много смях! Страхотни актриси! Браво!
5
СИЛВИЯ написа ревю за Artvent
Стахотни актриси! Те самите толкова се забавляваха на сцената, личеше си колко много харесват това, което правят и разбира се го предадоха на публиката. Много смях, много истинско и разтоварващо преживяване! Определено препоръчваме!
5
СИЛВИЯ написа ревю за Младежки театър Николай Бинев
Трагична история с трагичен край, отлично разказана от великолепни актьори! Браво!
5
СИЛВИЯ написа ревю за МГТ "Зад канала"
Представлението много ни хареса. Сериозно, различно, поднесени истини с много приятен хумор. Всички актьорите играха страхотно.
5
СИЛВИЯ написа ревю за Театрална къща Вива Арте
Постановката е за винаги актуалната тема "за мъжете и жените", забавна с много премерен и остроумен хумор. Едновременно те разтоварва и те кара да се замислиш. Отлична актьорска игра. Препоръчваме!
5
СИЛВИЯ написа ревю за ДТ "Стефан Киров"
Постановката беше много забавна и разтоварваща. Геро винаги се раздава на 100 %.
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)