Павлина

 
 
Павлина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Масажно студио Маги, защото е лоялен клиент.
 
Павлина получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
 
Павлина получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
3
Павлина написа ревю за Medicinski-pregledi.com
Обслужването е на добро ниво, но дали наистина операторът е лекар - ортопед? Няма визитки, нито табела с името или поне бяла престилка. Сканирането на ходилата се прехвърля към компютърна програма и от там директно...към цената на стелките! Може би моите очаквания бяха по- големи!:)
 
Павлина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Medicinski-pregledi.com, защото е лоялен клиент.
 
Павлина получава значка Кокона, защото грабна три оферти от категория Красота и здраве!
 
Павлина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Антицелулитен масаж на проблемни зони, пилинг и крем, или класически масаж на цяло тяло и глава!
4
Павлина написа ревю за СМДЛ Кандиларов
Доволна съм от обслужването на лаборантката. Резултатите от изследванията бяха изпратени в указания срок. Дано да са достоверни. Във ваучера не пишеше, че трябва да се носи първата сутрешна урина. Беше изследвана урина, която дадох в лабораторията и това може да даде подвеждащ резултат.
5
Павлина написа ревю за Ортопедична болница Витоша
Много съм доволна от посещението си при д-р Филипова / Митева/, която освен професионализъм прояви и съпричастност към проблема ми. В рамките на прегледа извърши и малка амбулаторна процедура, за която не ми беше поискано допълнително заплащане.
 
Павлина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Ортопедична болница Витоша, защото е лоялен клиент.
 
Павлина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Дерматологичен преглед при специалист!
 
Павлина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Adi`s Beauty & SPA, защото е лоялен клиент.
5
Павлина написа ревю за Kristis Beauty Studio
Изключително съм доволна от услугата, която получих.Козметиката е с високо професионално ниво и ми предложи процедури, подходящи за моята кожа. Салонът е приятен и с добра енергия. С удоволствие бих го посетила пак.
 
Павлина получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Павлина написа ревю за Deutsche Klinik
Много съм доволна от вниманието и компетентността на персонала. Ехографският преглед беше обстоен и задълбочен, последван от заключение и препоръки. Лекарят отговори изчерпателно на всичките ми въпроси, което се случва рядко.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)