cveti

 
4
cveti написа ревю за СПА хотел Елбрус
5
cveti написа ревю за Remident Clinic
Всичко е добре, само по-бавно да работеше зъболекаря, да боли по-малко и да се намажат зъбите с обезболяващ крем ще е по-добре.
 
cveti получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Remident Clinic, защото е лоялен клиент.
 
cveti получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
cveti получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
4
cveti написа ревю за World Class Health Academy
Водата в басейна беше по-скоро хладка, и в по-малкия не беше достатъчно топла, при стоене повече време става студено, което не е конфортно
3
cveti написа ревю за Парк Хотел Тинтява***
Хотела не е това,което беше, неработещи стари климатици, няма разнообразие в менюто, задната врата ,водеща към плажа е затворена и трявба да се заобикаля. За цената си не е добре
4
cveti написа ревю за Парк хотел Люляк
Много добро хотелче, вкусна храна, веяерята е много добра, закуската е слаба, но го компенсира ваната в банята.за парите, които платихме е добре.
 
cveti получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
3
cveti написа ревю за СПА хотел Елбрус
Спато е добро , но не е предназначено за хора с ваучери, няма никакви удобства в съблекалните, много малки шкафчета,само една малка пейчица, няма и течен сапун дори, целта е да се привличат клиенти за преспиване, което всъщност е доста скъпо, но само за СПА никак не е удобно. Не се поддържа, от 3 сауни работи само 1 и то не достатъчно,топлите столове са само 4, от които 2 не работеха, така и не успяхме да се вредим. нищо не се променя през годините в положителна насока, едни заачалки поне да се
5
cveti написа ревю за Семеен хотел Алегра***
Често посещавам, много съм доволна
5
cveti написа ревю за Семеен хотел Алегра***
Всичко е супер, за пореден път се убеждавам
5
cveti написа ревю за Семеен хотел Алегра***
Спа зоната е чудесна, всичко е на едно място, компактно, топъл басейн, джакузи, топли лежанки, много удобни, всичко е ОК.Много съм доволна, пак ще отидем с удоволствие.
5
cveti написа ревю за Студио Flying Butterfly
Любезно обслужване, внимателно
 
cveti получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Безиглено влагане на хиалуронова киселина - за попълване на бръчки на чело или уголемяване на устни!
 
cveti получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
3
cveti написа ревю за Балнеохотел Аура Велинград
Добре е, но ринговетре са малко и се използват кой за каквото иска не само за пързалките и така се изчаква да се освободят,че да може да се ползват за пързалката. В офертата не е споменато за деца и аз купих ваучер за 10 г. дете, а се оказа ,че билетът за деца до 14 г. е 7 лв. това е за да знаят другите семейства с деца.
4
cveti написа ревю за СПА хотел Елбрус
Всичко е много хубаво, само не разбирам толкова ли е трудно да се сложи течен сапун в съблекалните, за хората, които не преспиват в хотела, а са купили ваучер за СПА центъра, при положение, че има сушоар, което е характерно за хотелите с повече звезди
 
cveti получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
 
cveti получава значка Кокона, защото грабна три оферти от категория Красота и здраве!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)