Ивелин

 
5
Ивелин написа ревю за Почивна станция Релакс
Прекрасно място за почивка! Много приветлив персонал! Тишина и кристален въздух. Процедурите са на ниво и дори само за пет дни приложени, резултатът от тях е много добър. Специални поздрави на персонала във водолечението и физиотерапията, страхотни са! С усмивка и добри думи увелиха ефекта от процедурите. Огромно благодаря на всички! Ще дойда отново при първа възможност!
4
Ивелин написа ревю за Семеен хотел Алегра***
Прекрасни условия в хотела. Усмихнат персонал. Мястото е тихо и е на пешеходно разстояние от центъра на града и Клептуза. Може да се обърне повече внимание на храната за закуска, най-вече на продуктите от животински произход! Ако имаме възможност ще посетм хотел Алегра отново!
4
Ивелин написа ревю за Хотел Армира
Невероятно място! Хотелът е чист, а персоналът е внимателен и учтив! Храната е перфектна! Басеинът и масажите - на ниво! Има обаче и неща, които правят недобро впечатление - проскъсани и овехтели халати, изтъркан и увреден паркет, телевизия с няколко програми. Имахме и малък проблем - доплащане за стая с тераса, в която бяхме настанени по предложение на хотела, поради изчерпване на стаите без тераса, но информацията при резервирането се размина с реалността.Въпреки това, препоръчваме АРМИРА!
 
Ивелин получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Хотел Gardia, защото е лоялен клиент.
 
Ивелин получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
4
Ивелин написа ревю за Парк хотел Арбанаси****
Хотелът е прекрасен, чист и поддържан, а храната е перфектна, приготвена и поднесена с професионализъм и внимание. СПА центърът е чист и предлага услуги на високо ниво. Арбанаси е много добро място за търсещите тишина и спокойствие. Отново ще ги посетим!
 
Ивелин получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Парк-хотел Арбанаси****, защото е лоялен клиент.
 
Ивелин получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
4
Ивелин написа ревю за Хотел Плиска***
Хареса ни и ще дойдем пак! Стаите са чисти и с нови мебели. Персоналът и на рецепцията и в ресторанта е усмихнат и учтив и откликва с готовност на желанията и проблемите на гостите. Може би е нужен по-стриктен входящ контрол на някои от продуктите в пакета All inclusive.
 
Ивелин получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Ивелин получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)