Кристина

 
5
Кристина написа ревю за Щори и дограма Solis
Доволни сме, благодарим ви!
5
Кристина написа ревю за Сервиз Kingtronix Eood
Съжалявам, че се забавих малко с отзива.

Давам най-високата възможна оценка за обслужването, което получих - след почистването и подмяната на термопастата компютърът спря да прегрява и да се изключва сам! Благодаря! Препоръчвам! :)
5
Кристина написа ревю за Д-р Георги Вълков
За първи път пробвам подобна процедура и мога да кажа, че резултатите са невероятни - сковаността напълно изчезна. Давам 5 звезди за професионализма на Д-р Вълков, защото е не само добър специалист, но и добър човек, от който може да научите много интересни и полезни неща. Препоръчвам!
 
Кристина получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Профилактика на лаптоп, или почистване и профилактика на лазерен принтер или лазерно устройство!
5
Кристина написа ревю за Ресторант ДАР
Пиците бяха големи и вкусни, а персоналът - любезен, бърз и отзивчив! Обстановката е приятна, помещенията са чисти, а градината предлага детски кът! Ще препоръчаме на приятели и ще посетим пак! Благодарим Ви!
 
Кристина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Sweet Waffle, защото е лоялен клиент.
 
Кристина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Bar & Dinner Casa Esperanza, защото е лоялен клиент.
5
Кристина написа ревю за Мисия здраве и красота МИС А+
Отидох там просто от любопитство, а си тръгнах с много полезни знания! Ава е невероятна както винаги! Перфектно обслужване! Ще препоръчам на познати!
 
Кристина получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Мисия здраве и красота МИС А+, защото е лоялен клиент.
 
Кристина получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!