Кремена

 
5
Кремена написа ревю за Семеен хотел Моби Дик
Останахме много доволни от престоя. Нямам никакви забележки, стаите чисти, персоналът любезен, храната вкусна.
 
Кремена получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Семеен хотел Моби Дик, защото е лоялен клиент.
4
Кремена написа ревю за Хотел Инкогнито
Мястото е тихо и спокойно, на 5мин от плажа. Персоналът е приветлив( Теодора е супер). Стаите са чисти и просторни. Басейнът е чист, липсва музика и това дава усещане като за санатариум. Храната е вкусна и разнообразна и не виждам смисъл да се предлагат и полуфабрикати.Прекарахме си повече от доволно.
 
Кремена получава значка Grabo.bg на 10 години!, защото си грабна парче от виртуалната торта на Grabo.bg, по случай рождения ни ден - 10 години на 06.09.202020г.
 
Кремена получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Есен край Русе! Нощувка със закуска и вечеря за двама - в с. Иваново!
 
Кремена получава значка Спестих над 2000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 2000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Кремена получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Кремена получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Почивка в подножието на Родопите! Нощувка със закуска и вечеря - край Асеновград!
 
Кремена получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Studio S, защото е лоялен клиент.
1
Кремена написа ревю за Modera Coffee
Нищо общо с описаното предложение. Надпис за рожден ден липсваше, аниматорката е груба и няма подход към децата, така наречените рисунки представляваха драсканици с молив по ръцете на децата....добре, че дечицата не са придирчиви и се забавляваха въпеки всичко.
 
Кремена получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Modera Coffee, защото е лоялен клиент.
 
Кремена получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Детски рожден ден за 10 деца, плюс аниматор и меню по избор!
5
Кремена написа ревю за GraphicArt
Много благодаря за бързото изпълнение на поръчката и за доброто отношение. Останах много доволна и сега ще зарадвам любим човек :)
 
Кремена получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Гравиран ключодържател, химикалка или запалка, с послание по избор!
 
Кремена получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
4
Кремена написа ревю за Механа Балканска скара
Изкарахме си чудесно, кухнята е много добра за сметка на живата музика ;)
 
Кремена получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Покажи още...
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)