Светлана

от Пловдив  
2
Светлана написа ревю за Детски център Makkuin
Аниматорката не е особено добра, нацупена и несигурна в действията си. Пушките в пейнтбола не работят както трябва. Най-лошото беше, че тази на рожденика постоянно засичаше и детето остана безкрайно разочаровано.
1
Светлана написа ревю за Детски клуб Марабу
Определено няма да посетим повече този център!Базата е остаряла,явно не е правен ремонт от години.В офертата пишеше,че ще има рисунки по лицата на децата,което не беше направено.Анимацията беше меко казано смешна и така наречената "аниматорка" беше изключително намръщена и се отнасяше зле с децата.
2
Светлана написа ревю за Студио за красота Deva Fashion
Давам оценка 2 само заради старанието на момичето. Като цяло не съм доволна - работи бавно и определено не умее да декорира. Да не говорим, че на третия ден след процедурата, вече имам нарушен лак. Определено няма да посетя повече!
 
Светлана получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Светлана получава значка Кокона, защото грабна три оферти от категория Красота и здраве!
5
Светлана написа ревю за Студио за красота Vitality
Прекрасно обслужване! Момичето е изключително любезно и обяснява подробно всяка стъпка от процедурата. Ефекта върху кожата е страхотен! Задължително ще посетя отново.
 
Светлана получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Автомивка Wash & Go, защото е лоялен клиент.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)