Валентин

 
Валентин получава значка Grabo експерт, защото остави третото си мнение за посетен от него обект с Grabo ваучер или клубна карта.
4
Валентин написа ревю за Механа Одаята
Всичко в ресторанта е много добре, с изключение на живата музика (почти без почивка), поради която и в най-далечния край на салона не можехме да си чуем приказката. А за това бяхме отишли! Дразнещи са и народните хората, вдигат прах, който ми влиза в чинията. Менюто и обслужването са добри!
 
Валентин получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Сладкарница Лучиано, защото е лоялен клиент.
 
Валентин получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
3
Валентин написа ревю за Механа Хъшове
Менюто е разнообразно, добре приготвено, обслужването е добро. Музиката е непоносимо силна. Навъзможно е да се води никакъв разговор. Вихрят се хора, вдигат прах, който дишахме. В заведанието е потискащ полумрак... Всичко е отстранимо, стига да има желание.
 
Валентин получава значка Halloween, защото си закупи ваучер в Деня на Вси Светии!
 
Валентин получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Валентин получава значка Pizza freak, защото грабна три оферти за пица от Grabo.bg!
 
Валентин получава значка Дегустатор, защото остави първото си мнение за посетен от него обект с Grabo ваучер или клубна карта.
 
Валентин получава значка Обичам автомобила си, защото грабна три оферти за грижа за автомобила!
 
Валентин получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Автоцентър Grand Mobil, защото е лоялен клиент.
 
Валентин получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
За 3299 дни публикувахме 165960 оферти, които се разграбиха
7 228 523 пъти, спестявайки 145 400 40206 лв на 609 179 грабомани!