Бойка

от София  
 
Бойка получава значка Grabo.bg на 10 години!, защото си грабна парче от виртуалната торта на Grabo.bg, по случай рождения ни ден - 10 години на 06.09.202020г.
5
Бойка написа ревю за Студио за красота L Style
Изключително добро отношение, съобразяване с индивидуалните нужди на кожата на клиента. Професионално и точно обслужване.
2
Бойка написа ревю за Био Релакс
Не получих никакво облекчение на проблема след процедурата. Разбирам, че обучението в боуен терапията е доста скъпо, но, според мен, редовната цена от 50 лв. за 5-минутна манипулация /сумарно се събира горе-долу толкова отелено време на клиент/ е неадекватна.
3
Бойка написа ревю за Бачи Долчи
В офертата не пишеше, че аз трябва да си ги изпека, което мисля, че трябва да е посочено. Оказа се, че срокът на годност изтича на следващият денслед вземането, което мисля, че е малко некоректно. Исках да ги използвам за гости след няколко дни, но не можа да се получи. Иначе вкусът е супер.
 
Бойка получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
2
Бойка написа ревю за Студио Laura Style
Не съм доволна от предоставената услуга - Медицински педикюр. В офертата беше включено лакиране с обикновен лак, каквото не ми беше направено с обяснението, че трябва да чакам лакът да изсъхне. Времетраенето на процедурата е обявено 90-120 мин., а от началото бяха минали 45. Не й се занимаваше.
5
Бойка написа ревю за Пицария Кали
Обслужването беше много добро, а храната вкусна :)
5
Бойка написа ревю за Sushi Express
Както обикновено поръчката беше приготвена навреме, прясно и вкусно суши.
4
Бойка написа ревю за Пицария Кали
Обслужването беше добро, пиците вкусни. Ще се възползвам отново при следващи оферти.
 
Бойка получава значка Спестих над 2000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 2000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Бойка получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Sushi Express, защото е лоялен клиент.
 
Бойка получава значка Sushi freak, защото грабна три суши оферти от Grabo.bg!
1
Бойка написа ревю за ArtHair Galerie
За мен това беше загубено време и пари. След един час мъки прическата ми беше каквато си беше и нямаше нищо общо с това, което поисках да бъде. Момчето беше любезно, имаше желание да ме обслужи добре, но явно засега толкова си може.
4
Бойка написа ревю за Студио за красота L Style
Много добро отношение към клиента, внимателно и професионално.
4
Бойка написа ревю за Студио Mom´s Place
Добро обслужване, любезен персонал, професионално отношение към клиента. Единствено липсваше избор откъм цветова гама лакове.
 
Бойка получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Mom's Place, защото е лоялен клиент.
3
Бойка написа ревю за Испански ресторант Bodega
Обслужването беше добро, но паелята не толкова. Яла съм там и друг път и този път бях разочарована. Освен това се оказа, че вече не сервират наливно вино /което предишният път не беше лошо/ и явно се опитват да си избият парите от ваучерите с по-скъпия алкохол.
Бойка написа ревю за Туристическа агенция Валенти 7
Изключително недоволна съм от обслужването. Организацията беше на много лошо ниво. Трудно се контактуваше с водещата на групата /и собственичка на фирмата/. Не изслушва, говори граматически неправилно, не оправя времената в българския език. На връщане нямаше информация кога тръгваме, пътувахме без придружител, дъщеря й дойде да ни изпрати без да има списък на хората и без да провери дали сме всички. Не бих пътувала ниокога повече с тази фирма и не препоръчвам и на други да го правят.
4
Бойка написа ревю за Пицария Кали
Пицата беше вкусна, обслужването добро
2
Бойка написа ревю за Ristorante Napoli
Не бих оценила пицата като като добра, макар че материалът не беше спестен. Не беше хрупкава, беше клисава. Обслужването не беше на ниво. Например келнерът не ни наля в чашите напитките, не разчисти масата от излишните прибори и т.н. Но пък салатата, която поръчахме допълнително, беше много вкусна.
Покажи още...