K A

 
 
K A получава значка Благодетел, защото направи дарение за SOS Детски селища през сайта на Grabo.bg!
3
K A написа ревю за Мисис Травъл
Мястото е хубаво, като за 350 лв за 7 нощувки ол инклузив на човек. Осигуряват ти всеки ден хавлии за плажа, по една на човек. Почистват стаята всеки ден и сменят хавлии за баня. Не е кой знае какво почистване но поне сменят бельото. Хотела не е нов, малко липсва поддръжка. Но басейна е много чист и съответно хлор не липсва. Пързалките в комплекса са 2 до басейн (малки) и 4 долу на плажа, малко по големи, но общо взето за деца. Морето не го бива. Мътно и тинесто като язовир. Плажа е кален, нищо
 
K A получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
4
K A написа ревю за Хотел Калифер
Чисти стаи, хубава гледка, любезни домакини. Включената обяд, закуска и вечеря можеха да са по-задоволителни. Ако в цената трябва да влиза и храната, за да привлекат клиенти, нека това да става с отстъпка от цените в менюто. По добре качествена храна с доплащане, отколкото гладни клиенти.
5
K A написа ревю за Семеен хотел Грийн - Хисаря
Хубаво място, чисто, с приятни спа условия
5
K A написа ревю за Семеен хотел Далиa
Хубаво, чисто, с любезни домакини.
 
K A получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
K A получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
K A написа ревю за Автокозметичен център AutoSPA
Обслужването е много добро. Бързо работят и качествено.