Добринка

от Русе  
 
Добринка получава значка Обичам автомобила си, защото грабна три оферти за грижа за автомобила!
Добринка написа ревю за Булком Kомпютри Русе
Бърза и безупречната работа на екипа!Върнаха живота на стария ми компютър!Ще се възползвам от новата оферта и за лаптопа ми.Не се колебайте-"излекувайте" компютрите си тук!
 
Добринка получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Булком Kомпютри Русе, защото е лоялен клиент.
 
Добринка получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Забързване и оптимизация на персонален или преносим компютър!
5
Добринка написа ревю за Автомивка Centro
Впечатлена съм от изключителното старание,с което беше почистен автомобила ми.Не се наложи да напомням за пропуснати места.Благодаря Ви!
 
Добринка получава значка Кокона, защото грабна три оферти от категория Красота и здраве!
2
Добринка написа ревю за Автомивка Aquatica
Почистването с пара на вътрешността на купето вероятно е удачно само през лятото.Пода остана доста мокър и при ниските температури на вън няма да изсъхне вероятно до пролетта,а може и да мухляса!Не зная дали това се дължи на неправилна технология при работа с парата или така трябва да е.
 
Добринка получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Автомивка Aquatica, защото е лоялен клиент.
5
Добринка написа ревю за vFashion.bg
Коректна фирма,точна информация за продукта,бърза реакция за доставка!Благодаря Ви!
5
Добринка написа ревю за Фото и видео студио Валентo
Изключително любезни,точни и коректни са работещите във фотото!Въпреки напрежението около празника обслужването е на високо ниво!Благодаря Ви!
Добрева от гр. Русе
 
Добринка получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Snimkionline.bg, защото е лоялен клиент.
 
Добринка получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Добринка получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Добринка получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Ваканция за тялото ви! 8-дневна програма Лъкифит за отслабване и здраве!