Стела

 
5
Стела написа ревю за Салон за красота Крестайл
Доволна съм от отношението и качеството на работа. Много приятна фризьорка. Използва дълбоко почистваш шампоан със свеж аромат на лимон. Получих това, което исках. Нямам забележки. Препоръчвам.
 
Стела получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
3
Стела написа ревю за Студио за красота Бон Бон
Маникюр:Добре започна,но ми направи раничка на пръста с пилата и още не може да мине.Показах едно,получих нищо общо.Синьото на места с дупки,а това фолио “от синя страчетела,си получила обелена мандарина”(приятел).Изграждане на нокът-от ляво няма достатъчно гел.Иначе много бързо може да запишеш час.
 
Стела получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Студио за красота Бон Бон, защото е лоялен клиент.
 
Стела получава значка Кокона, защото грабна три оферти от категория Красота и здраве!
5
Стела написа ревю за Салон за красота Тарталетка
Изключителен професионализъм! Като човек, който е обиколил страшно много маникюристки в града и не е останал доволен, то тук намерих моето място. Благодаря за прекрасното отношение, приятната обстановка и качеството на работата. Препоръчвам силно с две ръце!
 
Стела получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Sport Club Pretty Woman, защото е лоялен клиент.
1
Стела написа ревю за Салони за красота Поля
Ужасно отношение! Непрофесионализъм от всякъде! Много грубо пилене и оформяне на нокти! КЪСАНЕ на кожички! Несъобразяване с болката… НЕДОПУСТИМО! Маникюра е за релакс, настроение и красота НЕ за да изпитваш болка! “Боли ама трябва да го махна”. Пръстите ми са на РАНИ! Нанасяне на лак без техника!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)