Таня

 
4
Таня написа ревю за Хотел Royal SPA
Като цяло бяхме доволни. Имаше проблем с резервацията ни и се оказа, че след запазване по телефона на дата за наста от наша страна, в действителност нямаше такава. Храната е много разнообразна и вкусна, стаите бяха малко мрачни, но чисти. Всички хавлии бяха сменени на следващия ден. Басейните бяха приятни, но имаха нужда от почистване. Персоналът е отзивчив. При последният обяд имаше малък проблем с един от сервитьорите и се наложи да чакаме около 45 минути за да ни обслужат. Но бихме повторили!
4
Таня написа ревю за Далла Турс
Локацията на хотела е на добро място. Добро обслужване, чисти стаи и красиви гледки. Недостатък е, че ресторантът, където се сервира вечеря, е доста далеч, а мястото, където се сервира закуска още по-далеч, на около 7-8 минути пеш, но е близо до плажа. Храната е вкусна, на вечеря има повече избор, но закуската е малко скромна. Добра комуникация със служителите на Dalla Tours. Възможно е да се наеме автомобил и да се обиколят доста дестинации, но има опция и за организирани екскурзии с автобус.
5
Таня написа ревю за Яхт Клуб Sail with me
Супер преживяване. Екипът беше на ниво!
 
Таня получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)