Весела

 
4
Весела написа ревю за Lighthouse Golf & Spa Resort
Обожаваме този хотел, но бяхме леко рсзочаровани. Басейна беше леко студен, както и стаята. Бяха сложили допълнителна печка, която обаче не успяваше да компенсира много. Настаниха ни на 4тия етаж, където за втори път се убеждаваме, че топлата вода идва доста бавно.
Храната за сметка на това беше много вкусна. Възползвахме се и от масажите включени във ваучера - пренесохме се в рая. Масажистката беше изключителна професионалистка. Персонала е супер любезен!
5
Весела написа ревю за СПА хотел Елбрус
Страхотен хотел. Храната е много вкусна, хотела е много топъл, басейните са много топли - супер за деца! останахме доволни и от Спа центъра! Препоръчваме!
 
Весела получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от SPA хотел Елбрус***, защото е лоялен клиент.
5
Весела написа ревю за Lighthouse Golf & Spa Resort
Любимото ни място!
5
Весела написа ревю за Topola Skies Resort & Aquapark
Изключително чисто! Цените са много достъпни.Има много спасители. Супер изживяване!
4
Весела написа ревю за Комплекс Острова
Комплекса като цяло е хубав, но изглежда малко изоставен.Апартамента е занемарен, няма нужна посуда, шкафовете бяха мръсни и целия хотел е пълен с миризливки и щупалки.Басейнаа и спа центъра са супер! Джакузито е топло и приятно. Ресторанта - храната е вкусна, но обалужването е много лошо. Сервитьорката беше много мила и се стараеше, но храната на сет меню излизаше след час, час и половина закъснение, което много изнервяше, особено децата.
 
Весела получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
4
Весела написа ревю за Парк хотел Арбанаси****
Хотела не е лош, но басейна е студен и не става за ползване. Храната е вкусна, персонала е мил и отзивчив. Хубав детски кът. Стаята беше хубава с невероятна гледка, но понеже бяхме на последния етаж и тавана прокапа от многото сняг!
 
Весела получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Весела получава значка Среднощна птица, защото си грабна ваучер в малките часове на нощта!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)