Гергана

от Варна  
 
Гергана получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
 
Гергана получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Гергана написа ревю за Вили Елмона
Мястото е невероятно,а вилите са точно както на снимките.Всичко е прекрасно обстановка,чистота, спокойствие и не на последно място персонала.Благодарности към целият персонал за топлото посрещане и отношение от тези прекрасни, усмихнати хора.Много ни хареса престоя беше повече от прекрасен,а децата играят до тъмно навън под звуците на изобилие от птици,страхотна природа и чист въздух.
 
Гергана получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
 
Гергана получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Гергана написа ревю за Нирамар Травел
Изключително сме доволни от услугата! Всичко беше по план с достатъчно време за разходки,а за Мимето екскурзовод мога да кажа,че е професионалист и прекрасен човек.Едно голямо Благодаря за екипа!
1
Гергана написа ревю за Мартини Турс
Изключително подвеждаща оферта би следвало да се каже преди още да се тръгне на път ,че няма да се пътува с кораб до Острова та нали хората затова отиват !!! Абсолютно никакъв контрол по отношение Covid 19 без нито един дезинфектант , всички кихащи и кашлящи без маски и какъвто и да било контрол .За първи път отивам на "екскурзия" през извънградски пътища и хората си плащат да видят Несебър или Бургас .За Елена екскурзовод неможа да организира 20души,губеше се време в мотане автобуса да паркира.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)