Георги

 
3
Георги написа ревю за Feri Art Productions
Имахме дублиран билет, но настанителят ни намери друго място. Постановката беше забавна до едно време,но после прекалиха с импровизациите и се проточи твърде дълго.
3
Георги написа ревю за Комплекс Forest Hill
Стаите бяха чисти и топли с приветлив интериор. Гората е на метри и е страхотно място за разходка. Всеки ден закуската беше една и съща, въпреки това се случи да чакаме над 30 мин. Някои от гостите пушеха и това не беше приятно. Спа центъра е едно джакузи + сауна и парна баня. Външният топъл басейн не работеше.
3
Георги написа ревю за Хотелски комплекс Релакс КООП
Стаите бяха чисти, леглата удобни и персоналът на рецепция изключително любезен и отзивчив. Храната не беше особено вкусна. Обслужването в ресторанта не беше на ниво. Фитнесът е с размерите на кутийка, с ръждясали, неработещи уреди и никава вентилация.
1
Георги написа ревю за Lighthouse Golf & Spa Resort
Изключително некоректно отношение от обекта. Обадих се месец предварително да запазя часове за масаж, на място се оказа, че не са ни записали часовете. Единият ваучер беше за подарък за рожден ден и се получи изключително неприятно. Абсолютно неприемливо за комплекс от такъв калибър. Определено не бих повторил.
 
Георги получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
 
Георги получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)