ТВ

 
5
ТВ написа ревю за Regnum Banya Thermal
Чисто ,поддържано и много приятно.
Нямам никакви препоръки.Всичко е на ниво.
4
Давам 4 звезди само заради водата в басейните.Басейните са чисти,чистят ги през ден ,но са изтървали химикалите в повече .Дъщеря ми за втора година получава изгаряне на лицето от водата ,защото се гмурка.Иначе сме трета година подред.Храната е разнообразна и вкусна.Стаите се чистят всеки ден ,кошчетата също.Хавлиите и халатите се сменят всеки ден.Всички от персонала са любезни .Тук там да мине техник да пооправи някой контакт ,батерия на душ.Не е фрапантно ,но трябва .Чисто и приятно е .
 
ТВ получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Regnum Banya Thermal, защото е лоялен клиент.
 
ТВ получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
За втори път. Много добре. Храната разнообразна и вкусна. Басейните ги чистят.Почистват кошчетата в стаите.Персонала е на ниво - от рецепцията, в ресторанта, чистачките, та дори и монтьорите. Всички са услужливи и усмихнати. Цена - качество си заслужава.
 
ТВ получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
ТВ получава значка Grabo.bg на 10 години!, защото си грабна парче от виртуалната торта на Grabo.bg, по случай рождения ни ден - 10 години на 06.09.202020г.
5
Басейни чисти, храна вкусна.,спа център добър. Стая чиста при пристигането. След първата нощувка смениха кошчетата, но в следващите дни не. Всичко друго е на ниво.
3
ТВ написа ревю за Комплекс Форест Нук
1.хотела много е пръснат. Басейна, механата и ресторанта са на различна отдалеченост от всяка стая. Ако си настанен в единия край вървиш през коридори, асансьори и стълби 10 мин до механата за да се храниш.
2.В хотела имаше доста детски групи от които големите не се спряха цял нощ. До 4 надуваха музика и бягаха по коридора.Не се намери кой да им направи забележка - учител, управител.
3. Камериерките им се свидеше сапуна и шампоана.
Инача храната биваше, беше много топло.За друго нямам наблюде
 
ТВ получава значка BG Пътешественик, защото посети поне 30 обекта от нашия пътеводител!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)