Виктория

 
5
Виктория написа ревю за Аnna Maria Paradise
Много хубав хотел, обслужването също беше много добро. За храната бях малко предубедена, особено за вечерите, но приятно се изненаданах. Бих го посетила отново!
5
Виктория написа ревю за Студио за красота La Vanita
Професионално и любезно отношение. Доволна съм от услугата и бих посетила отново!
5
Виктория написа ревю за Семеен хотел Марагидик
За втори път посещаваме хотела. Много добро обслужване и съотношение цена - качество. Персоналът е много любезен, хотелът е чист и поддържан. Препоръчвам!
5
Виктория написа ревю за Хотел Армира
Прекрасно място за пълноценна почивка, без никакви забележки! Храната е страхотна и има по нещо за всеки вкус, спа центъра и стаите са чисти, а персоналът е повече от любезен и отзивчив! Препоръчвам с две ръце!
1
Виктория написа ревю за Комплекс Форест Нук
Изключително разочаровани сме от престоя си в хотела. Отоплението е нулево, буквално при пристигането стояхме още поне 2ч. с якета и помолихме за втори радиатор, за да си осигурим някакъв комфорт. Така нареченото "спа" е смешна работа, да не говорим, че там също не беше добре отоплено, а се предполага, че именно там човек трябва да се отпусне и релаксира. Коридорите също са смразяващо студени и придвижването по халат не беше никак приятно. Храната е долу-горе приемлива. Персоналът е ок.
 
Виктория получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Виктория написа ревю за Козметично студио Gallen
Страхотен професионалист! Приятна обстановка и добро отношение!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)