Ива

 
4
Ива написа ревю за Two Producers
Останахме доволни от шоуто, беше забавно, посмяхме се доста.
Като малък недостатък бих посочила, че част от смешките бяха поостарели, напр. свързани с пандемията, т.е. бяха леко предвидими. Столовете в залата не бяха подредени шахматно, което затрудняваше гледането. Но като цяло, препоръчвам!
5
Ива написа ревю за Семеен хотел Рибката 1
Мястото е приятно, останахме доволни
4
Ива написа ревю за Хотел Белведере Холидей Клуб
Като цяло останахме доволни. Стаите бяха просторни и чисти, храната - много и разнообразна. Външният басейн беше студен, но в отопляемия и в джакузито водата беше приятна. Неудобство е, че освобождаването на стаите е до 12 часа, а обядът започва в 12:30. При настаняване се започва с вечеря, а при напускане се приключва с обяд и реално трябва да се чака поне половин час.
5
Ива написа ревю за Хотел Балатон
Обслужването беше на ниво, спрямо заплатената цена. Имаше достатъчно храна, сравнително разнообразна. Басейнът е голям и чист, но водата беше хладна (което не зависи от хотела, разбира се). Хотелът е доста близо до плажа. Стаите са малко теснички за трима души като се сложи допълнително легло. Озелеляването околко хотела е много приятно. Като цяло останахме доволни.
 
Ива получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
 
Ива получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
 
Ива получава значка Благодетел, защото направи дарение за SOS Детски селища през сайта на Grabo.bg!
 
Ива получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)