Roza

от София  
5
Roza написа ревю за Чисто, Блестящо и Аз
Много съм доволна от работата на екипа.
 
Roza получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
 
Roza получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Студио Happy Skin SPA, защото е лоялен клиент.
 
Roza получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Електрически нагревател за крака!
 
Roza получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Албена Михова и Деси Бакърджиева в спектакъла "Чудесна неделя за пикник" на 5 Декември!
 
Roza получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Вход за двама за "Секси пране" на 20 Август!
 
Roza получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Халат за баня "Порто" от 100% памук - в размер и цвят по избор!
 
Roza получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Мария Сапунджиева и Филип Аврамов в "Докато тя умираше" на 20 Май!
 
Roza получава значка Благодетел, защото направи дарение за SOS Детски селища през сайта на Grabo.bg!
 
Roza получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Гледайте постановката "Госпожа Министершата" на 2 Май!
 
Roza получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Last Minute екскурзия до Истанбул за Фестивала на лалето! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт от София и Пловдив!
 
Roza получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Хавлиена кърпа "Порто" от 100% памук - в цвят по избор!
 
Roza получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Асен Блатечки и Мария Сапунджиева в комедията "Вечеря с приятели" - на 9 Февруари!
 
Roza получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Roza написа ревю за Оптика Ефект
Ако не бях прочела офертта в GRABO нямаше да сигурно да поетя този магазин. Много съм приятно изненадана от чудесното посрещане и професионално консултиране.
 
Roza получава значка Halloween, защото направи покупка в Деня на Вси Светии!
 
Roza получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Диоптрични очила с рамка и стъкла, по избор!
 
Roza получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Гледайте Аня Пенчева в комедията "Тя, той и още двама - трима" на 3 Октомври!
 
Roza получава значка Кокона, защото грабна три оферти от категория Красота и здраве!
Покажи още...