Даниела

 
5
Даниела написа ревю за Вила Диана
Уютен, чист и изключително спокоен семеен хотел.Храната е много вкусна, прясна и разнообразна.Приветливи и любезни домакини, които оставят в нас клиентите усещането, че сме им отишли на гости.Благодарим ви за прекрасната почивка.Със сигурност ще ви посетим отново.
 
Даниела получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Вила Диана, защото е лоялен клиент.
5
Даниела написа ревю за Семеен хотел с бистро Слънце
Прекрасен, спокоен и изключително чист хотел, намиращ се в непосредствена близост до главната улица.Отлична кухня, с много вкусна храна и огромни порции, а цените са почти символични.Благодарим ви за прекрасната почивка.На сервитьорите Нели, Венци и Кирил специални благодарности за бързото и адекватно обслужване.Ако имахме възможност бихме оценили с повече от 5 звезди.Ще ви посетим отново.
 
Даниела получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
Даниела написа ревю за Глобул Турс
Много добра организация.Благодарим на водача ни чичо Митко и шофьора /не зная името му за съжаление/ за чудесния ден в Одрин.Ще го направим отново!
 
Даниела получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
5
Даниела написа ревю за Хотел Свети Димитър
Прекрасен хотел с много добра локация, любезен и отзивчив персонал.Чисто до блясък в общите части и стаите.Храната е невероятно вкусна и разнообразна и предостатъчна като количество.С удоволствие бихме посетили хотела отново.
 
Даниела получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)