Онлайн курс по Photoshop, видеообработка или компютърна анимация - един или комбинация, с 6-месечен достъп до платформата, от Urocite.bg

Независимо дали сте работили преди с Photoshop, или пък се увличате по компютърната анимация или видеообработката, Urocite.bg ви предлага да комбинирате своя онлайн мастър клас за дигитални умения!

Варианти на офертата:
1 онлайн курс по избор с 6-месечен достъп (Adobe Photoshop, Видеообработка с Adobe Premiere или Компютърна анимация с Adobe Flash) 14.90 лв Грабни
2 онлайн курса по избор с 6-месечен достъп (Adobe Photoshop, Видеообработка с Adobe Premiere или Компютърна анимация с Adobe Flash) 19.90 лв Грабни
3 онлайн курса с 6-месечен достъп (Adobe Photoshop, Видеообработка с Adobe Premiere и Компютърна анимация с Adobe Flash) 24.90 лв Грабни

Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.

Курсът включва
• Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса.
• Богато учебно съдържание, развито професионално от опитни преподаватели под формата на видеолекции;
• Представяне на материалите по начин, подходящ и за начинаещи;
• Множество реално изпълнени с изучаваните програми проекти, онагледени стъпка по стъпка;
• Всички работни файлове, изпълнени във Вашия курс;
• Мобилно приложение за Android, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията.

Уменията да боравите с програмите от тези курсове могат да обогатят вашето CV, да отворят пред вас нови професионални възможности, да дадат поле за изява на вашето въображение за създаването на вълнуващи визуални проекти или, например, да ви освободят от необходимостта да работите с маркетингова агенция за създаване на рекламни материали за вашия бизнес.

​Всички курсове са подходящи за начинаещи. Препоръчително е да имате добра компютърна грамотност.

За да получите представа как работи системата и курсът, към който имате интерес, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса на Urocite.bg.

Забележка: При издаване на ваучер ще ви бъде създаден нов профил. В него ще следва да влезете с ново потребителско име и парола, които ще ви изпратят в срок до два работни дни. В случай, че сте грабнали ваучер и за повече от един курс, ще ви бъдат изпратени отделни потребителски имена и пароли за отделните курсове.
За курса "Adobe Photoshop"
Курсът за усвояване на Adobe Photoshop включва онлайн тренинг за работа с Photoshop - най-популярната и най-използваната програма за създаване, манипулиране и обработка на изображения. Курсът е изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно, за поетапно усвояване на работата с програмата. Курсът обхваща общо 15 видеоурока, преминаващи през следните тематични области:

• Инструменти и интерфейс на Photoshop;
• Изграждане на колажи от снимки;
• Работа с текст;
• Фоторетуш и манипулация на снимки;
• Проекти, изградени чрез ефекти върху снимки;
• Уеб дизайн.

Примерите са изпълнение с Adobe Photoshop CS2 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на Photoshop.

Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на 10 проекта стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами. Към всеки проект ще намерите необходимите файлове - снимки и редакционни файлове, съдържащи изпълнените проекти.
За курса "Видеообработка с Adobe Premiere"
Курсът включва онлайн тренинг за работа с Adobe Premiere - професионална програма за създаване и коригиране на всякакви видеоматериали. Курсът е изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно за поетапно усвояване на работата с програмата.

Курсът обхваща общо 16 видеоурока с обща продължителност над 5 часа. Курсът обхваща запознаване и усвояване на интерфейса и инструментите на програмата, видеокорекции в различни форми и с последователно нарастване на сложността на уроците, цветови корекции на видео, работа с текст, използване на зелен екран за специални ефекти, работи с маски, анимация и много други функционалности на тази мощна програма, която е една от най-предпочитаните от специалистите по специални ефекти в Холивуд.

Примерите са изпълнени с Adobe Premiere Pro 2015 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на Premiere. Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на практически проекти, стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами. Към уроците получавате и съответните редакционни файлове, изпълнени от преподавателя.
За курса "Компютърна анимация с Adobe Flash"
Курсът включва онлайн тренинг за работа с Adobe Flash - професионална програма за двуизмерна компютърна анимация, изграден изцяло от видеоуроци на български език. Уроците са структурирани и подредени последователно за поетапно усвояване на работата с програмата.

Курсът обхваща общо 19 видеоурока с обща продължителност над 7 часа. Курсът обхваща запознаване и усвояване на интерфейса и инструментите на програмата, създаване на анимационни герои, импортиране и анимиране на външни обекти като снимки, видео, звук, създаване на анимирани слайдове от снимки с вълнуващи ефекти, създаване на интерактивна реклама и всичко това в рамките на нагледно представяне на най-различни техники, демонстрирани от преподавател с многогодишен опит в работата с Adobe Flash.

Примерите са изпълнени с Adobe Flash Professional CS5 и са подходящи за прилагане и в следващи версии на Flash, както и по-стари такива. Курсът е с изключителна практическа насоченост, като обхваща реализирането на практически проекти, стъпка по стъпка, които сте подканени да преповторите сами. Към уроците получавате и съответните редакционни файлове, изпълнени от преподавателя.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 15 Септември 2022г до 31 Януари 2023г.
 • За да активирате достъпа си, трябва да попълните краткия формуляр: на сайта на Urocite, след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, в това число - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви.
  При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на курса (Adobe Photoshop, Видеообработка с Adobe Premiere, Компютърна анимация с Adobe Flash, според избрания вариант);
  - Номер на ваучер;
  - Избрано потребителско име;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.
 • До 2 работни дни след регистрация ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата. Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата. В случай, че сте грабнали ваучер за повече от един курс, ще ви бъдат изпратени отделни потребителски имена и пароли за отделните курсове.
 • Обучението протича в онлайн платформата на Urocite.bg. В нея се влиза чрез потребителско име и парола, които Ви се предоставят. От момента на регистрирането ви в системата на Urocite.bg за период от 6 месеца напред имате неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в избраните от Вас обучителни курсове.
 • При желание има възможност за доплащане за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, след като потребителят изпълни поставена задача в системата успешно, изпрати данните си и доплати към Urocite.bg - 25лв.
 • Urocite.bg не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
 • Общите условия за ползване на Urocite.bg може да прочетете: на сайта на Urocite
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Urocite.bg

Urocite.bg е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite.bg може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite.bg).
Онлайн курс по Photoshop, видеообработка или компютърна анимация - един или комбинация, с 6-месечен достъп до платформата
Топ цена: 1490лв Грабни ваучер
10грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга. www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (633)
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)