Онлайн курс "Мобилен маркетинг" с 6-месечен достъп, плюс бонус - мобилен онлайн магазин, от Urocite

Ако желаете да придобиете нови умения в маркетинговата сфера, да разкриете интересни възможности за професионална реализация или просто имате бизнес, който желаете да популяризирате по най-добрия начин - предложението на Urocite е точно за вас!

Онлайн курс "Мобилен маркетинг" с 6-месечен достъп 9.90 лв Грабни

Получавате и бонус - инсталационни файлове на онлайн магазин, които може да изтеглите и да инсталирате където и колкото пъти желаете!

Повече за курса
В днешно време интернет рекламата е немислима без мобилния маркетинг. Делът на мобилното време в интернет нарасна изключително много и към момента превъзхожда времето, през което хората са в интернет с класическите десктоп-компютри. Мобилните реклами, достигащи до потребителите чрез техните смартфони под формата на sms, известия (notifications), реклами в мобилни игри и приложения, са много по-успешни в сравнение с другите методи на реклама и генерират осезаемо по-голям брой продажби. Според проучване на сайта statista.com, стойността на продажбите, инициирани от мобилна реклама, възлиза на 1 млрд долара годишно с тенденция към увеличаване. А също така, над 90% от компаниите с интернет присъствие смятат за приоритет адаптирането на бизнеса си към изискванията на мобилния маркетинг.

Тези, както и много други факти, направиха уменията в областта на мобилния маркетинг изключително ценни както на пазара на труда, така и сред търговците, които желаят да разкрият нови хоризонти на бизнеса си в интернет. Инструментите за практикуване на мобилния маркетинг са развити в интернет. Тяхното развитие през годините от различни интернет платформи като Facebook и Google превърна мобилния маркетинг в тесен кръг от специализирани познания, които не са известни и са трудно достъпни за обикновения потребител, което ни вдъхнови да създадем този курс.

Курсът включва онлайн тренинг за основните знания и умения, които Ви са необходими за създаването на успешни рекламни кампании, достигащи до избраната от вас аудитория чрез мобилните им устройства. Обучението е изградено на принципа "от лесното към сложното" и преминава от началните стъпки в мобилния маркетинг като регистриране на бизнеси в Google и Facebook, към практическо онагледяване на създаването на най-известните видове мобилна реклама - реклами в мобилни сайтове, приложения като Facebook messenger например, мобилни игри, sms-кампании и т.н.
С този курс ще научите: принципите и същността на мобилния маркетинг, как да позиционирате правилно бизнеси в Google и Facebook, как да създавате мобилна реклама чрез Google и Facebook, достигаща до дефинирана от Вас аудитория от потребители чрез мобилни устройства, включително чрез мобилни сайтове, известия, мобилни приложения и игри; как да изграждате sms рекламни кампании; как да прилагате имейл маркетинг, съобразен с изискванията на мобилния маркетинг.

Не ви са необходими специални познания, за да преминете този курс. Препоръчителна е добра компютърна грамотност и опит с интернет. Курсът не включва изучаването на никакъв програмен код, защото такъв не ви е необходим, за да се превърнете в мобилен маркетър. Всички необходими инструменти за създаването на мобилна реклама са налични в интернет и връзката ви с интернет е единственото условие, за да прилагате наученото в курса.

Курсът се състои общо от 16 видеолекции с продължителност над 8 часа. Достъпът до системата е изцяло онлайн и може да се осъществи от всякакво интернет устройство, включително е налична мобилна програма, която можете да инсталирате на android смарт-фон. Можете да изтеглите мобилната програма от Вашия акаунт в курса след закупуване. За да придобиете представа как работи обучителната система, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса (за целта посетете http://www.urocite.bg).

В рамките на курса ще ви бъде предоставен и професионален онлайн магазин с мобилна версия.. Онлайн магазинът е напълно завършено и работещо решение, което ще получите под формата на съвкупност от предварително разработени програмни файлове, които можете свободно да инсталирате в интернет. Можете да използвате онлайн магазина свободно за свои цели или за клиентите, които ще обслужвате като маркетър. В рамките на курса получавате подробни видеоинструкции за инсталирането и управлението на онлайн магазина. Отново не са необходими програмистки познания.
Онлайн-магазинът притежава мобилна, както и десктоп версия, което означава, че е съвместим и се възпроизвежда добре на всякакви интернет устройства.

Онлайн магазинът притежава и мобилна версия. Можете по своя преценка да променяте външната визия и структура на онлайн магазина в рамките на 5 стилистични шаблона, които можете да разгледате (https://www.supercartbg.com/Tremo/, https://www.supercartbg.com/UM/ , https://www.supercartbg.com/Franklin%20store/, https://www.supercartbg.com/Frendo%20store/ и https://www.supercartbg.com/Sims%20store/).

Онлайн магазинът е подходящ за търговия със стоки, които се разглеждат и поръчват в онлайн магазина и впоследствие се изпращат до клиента, като покупките се заплащат online (чрез системата на Epay.bg) или с наложен платеж.

Онлайн магазинът се състои от външна част, видима за потребителите, и административна част, чрез която се управлява онлайн-магазина и в която се влиза с определено потребителско име и парола, които ще ви бъдат предоставени.

Външната част включва:
• Външна визия на онлайн магазина по ваш избор от 5 възможни дизайнерски теми (изборът не е окончателен и може да го променяте по всяко време);
• Заглавна страница с моделирани от вас превъртащи се слайдове, промоционални продукти/услуги, банери;
• Моделирано от вас меню с възможности за вмъкване на неограничен брой категории продукти/услуги, отделни страници с продукти/услуги от всяка категория (неограничен брой), страници за промоционални и топ продукти/услуги, страница за контакти с вашия бизнес и свободно добавени от вас страници (неограничен брой) с текстове и снимки;
• Страница за преглеждане на конкретен продукт/услуга с възможности за преглеждане на определен от вас брой и видове снимки и заявяване на покупка от страна на потребителя. Осигурена е функционалност по добавяне на неограничен брой опции към съответния продукт или услуга;
• Кошница със заявените продукти/услуги от потребителя;
• Акаунт на потребителя, който се активира след регистрация, с раздели за любими продукти, проследяване на направени заявки към магазина, моделиране на въведената от потребителя информация - адреси, имена и снимка (аватар) на потребителя. Без ограничения на броя на потребителите.
• Форма за отправяне на запитвания от потребителя към онлайн магазина;
• Форма за записване на потребителя за ваши промоционални предложения;
• Възможни начини на разплащане - на принципа на наложен платеж, чрез отправяне на заявка от потребителя и изпращане от ваша страна на заявения продукт по куриер (или изпълнение на съответната услуга) системата на Epay.bg, за която ви е необходима отделна регистрация и сключване на договор с Epay.bg.
Административната част включва:
• Сигурен вход в системата чрез предоставени потребителско име и парола;
• Модул за управление на елементите от заглавната страница на магазина - активиране на слайд-банер и поставяне на снимки в същия, активиране на банери и поставяне на снимки в същите, активиране на показвания на определен брой и видове продукти;
• Модул за управление на елементи към всички страници от магазина;
• Модул за управление на менюто на магазина;
• Модул за добавяне на нови страници;
• Модул за управление на продуктите/услугите (неограничен брой, като се отчита осигуреното дисково пространство от 1 GB), включително създаване на нови продукти/услуги със снимки към тях, описание, опции и т.н. и категоризиране на продуктите/услугите;
• Модул за управление на отправените поръчки за доставки с вградена система за проследяване на заявките;
• Модул за управление на потребителите и генериране на списъци с имейлите, до които можете да разпращате търговски съобщения при спазване на приложимото законодателство;
• Система, съобразена с новия Европейски регламент за личните данни (GDPR);
• Обучение за работа със системата чрез обучително видео с продължителност близо час и половина.

Магазинът разполага с пълноценна мобилна версия, както за обикновените му посетители, така и за администраторите на магазина.

Бонуси към офертата

 • Всеки клиент с ваучер получава инсталационни файлове на онлайн магазин, разработен с изучаваните в курса програмни езици. Магазинът е с няколко варианта за външна визия и може да бъде преизползван за различни търговци. В отделен урок от курса ще намерите линк, от който да изтеглите файловете на онлайн магазина.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 8 Февруари до 31 Май 2024г.
 • След издаване на ваучер е необходимо да изпратите на: info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на курса ("Мобилен маркетинг");
  - Номер на ваучер;
  - Избрано потребителско име;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.
 • В рамките на 1 работeн дeн ще бъдете регистрирани в обучителната система на Urocite и ще получите на посочения E-mail писмо с подробни инструкции за вход и използване на системата. Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.
 • Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и до цялото съдържание на конкретния курс, включително работни файлове от онагледените действия в уроците.
 • Urocite не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време през времето на курса.
 • Може да доплатите към Urocite за допълнителни часове с преподавател - 18лв на час.
 • ​При желание за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, Urocite си запазва правото да изиска проверка на усвоените знания чрез провеждане на изпит, като сертификатът се заплаща отделно - 25лв.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Urocite

Urocite е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite).
Онлайн курс "Мобилен маркетинг" с 6-месечен достъп, плюс бонус - мобилен онлайн магазин
Топ цена: 990лв Грабни ваучер
34грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 089 92* **** (покажи) www.urocite.bg
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)