Комплекти от курсове за офис компетенции с усвояване на Excel Word и PowerPoint и езици по избор - английски, немски или френски, с възможност за сертификат, от Urocite.bg

Комплекти от курсове за офис компетенции с усвояване на Excel Word и PowerPoint и езици по избор - английски, немски или френски, с възможност за сертификат

Имате нужда от нови знания и умения? Искате да надградите себе си? Urocite.bg е тук за това!

3 онлайн курса - за работа с Microsoft Excel, Word и PowerPoint и няколко нива курс език по избор:

Варианти на офертата:
С обучнение на 3 нива по английски език - ниво А1, ниво А2 и ниво B1 24.90 лв Грабни
С обучнение на 3 нива по немски език - ниво А1, ниво А2 и ниво B1 24.90 лв Грабни
С обучение на 2 нива по френски език - ниво А1 и ниво А2 20.90 лв Грабни

Повече за курсовете
Повече за курсовете
Основните програми от Microsoft Office пакета - Excel, Word и PowerPoint - са добре известни и разпространени в най-различни сфери от ежедневието. Те са неразделна част от работата в повечето организации, фирми и офиси и присъстват неминуемо в събития, като презентации, конференции, семинари, бизнес срещи и други. Може да се каже, че тези програми се превръщат във все по-необходим аспект от уменията на съвременния човек.

Microsoft Excel е програма за обработка на електронни таблици. С този курс ще преминете не само първоначално запознаване с програмата и усвояване на базовите умения по изграждане и попълване на електронни таблици, но и ще се запознаете с далеч по-сложни техники, като прилагане на математически формули към огромен обем от информация, автоматично генериране на статистически диаграми и други.

Курсът по Microsoft Excel се състои от 11 видеолекции, с реално изпълнени практически проекти и работните файлове към всеки проект. Получавате също възможност за проверка на наученото и статистики за самооценка.

Microsoft Word е програма за обработка на електронни текстове и документи. С курса ще преминете от първоначално запознаване с програмата към овладяване на умения за създаване на документи и форматиране на текст, вмъкване на снимки и прилагане на таблици, форми, диаграми и други.

Курсът по Microsoft Word се състои от 16 видеолекции, с реално изпълнени практически проекти и работните файлове към всеки проект. Получавате също възможност за проверка на наученото и статистики за самооценка.

Microsoft PowerPoint е програма за интерактивни презентации. В рамките на курса ще се запознаете с нея и ще усвоите умения, като създаване и редактиране на презентации, прилагане на различни ефекти между слайдове, особености на работата с текст, вмъкване на видео и звук и други.

Курсът по PowerPoint се състои от 10 видеолекции, с реално изпълнени практически проекти и работните файлове към всеки проект. Получавате също възможност за проверка на наученото и статистики за самооценка.

Всички курсове се състоят изцяло от видеоуроци и е изграден на принципа "Обясни - онагледи стъпка по стъпка". Примерите са дадени с Microsoft Excel 2010, Microsoft Word 2010 и Microsoft PowerPoint 2016, като в значителната си част са приложими и за другите версии на програмите.

За всяко отделно ниво от избраните от Вас езикови курсове (английски, немски или френски) получавате:
• Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса;

• Всяко ниво от усвояването на езика съдържа по 14 тематични насоки, съдържащи лекции и упражнения с разширено интерактивно съдържание, както и тестове за оценка на наученото;

• Стотици нови думи и изрази, изучавани като правопис, както и произношение чрез звукови файлове, вградени в уроците;

• Достъп до близо 100 аудиофайла;

• Интерактивни флашкарти за бързо и лесно запаметяване на нови думи, изрази и езикови правила;

• Стотици забавни интерактивни задачи, обединени в упражнения към всеки един от уроците, които могат да бъдат преповтаряни неограничен брой пъти;

• Статистики за самооценка на нивото на усвояване на материала;

• Към всеки урок ще намерите и тест за оценяване на наученото, а в края на всеки курс - финален тест. Тестовете, за разлика от упражненията, се решават еднократно;

• Мобилно приложение за Android за обучение в курса, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията.

• След успешно решаване на тестовете от курса (постигане на над 70% успеваемост) получавате дигитален сертификат. Не е необходимо да чакате края на срока на обучението, като можете да заявите желание за получаване на сертификат във всеки един момент (след изпълнение на изпитните тестове).

Курсовете са базирани изцяло върху авторски техники и похвати, утвърдени в практиката на дългогодишни преподаватели като бързи и успешни методи за усвояване на английския, немския и френския език от обучаващите се, включително от напълно начинаещи.

Курсовете имат за цел да усвоите както лексикално, така и граматически избрания от Вас език, а така също и да научите стотици нови думи. Педагогическите принципи на курса са различни от видео обучението и няма видео в него.
За мобилното приложение
Достъпът до системата е изцяло онлайн и може да се осъществи от всякакво интернет устройство, като е налична и мобилна програма, която може да изтеглите и инсталирате на Android смартфон след регистрацията си. За да придобиете представа как работи обучителната система, може да си направите предварителен демо профил в сайта на Urocite.bg, с който да разгледате първия урок от курса. Курсовете са подходящи и за начинаещи. Препоръчително е да имате компютърна грамотност.

Бонуси към офертата

 • Всеки клиент с ваучер получава мобилно приложение за Android - гласов преводач в реално време от български на избрания от клиента език (английски, немски или френски език) и от съответния чужд език на български.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 4 Февруари до 4 Август 2023г.
 • След издаване на ваучера е необходимо да попълните краткия формуляр на: http://urocite.bg/voucher.php, след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, в това число - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви. При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на курса;
  - Номер на ваучер;
  - Избрано потребителско име;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.
 • След изпращане на email, в срок до 2 работни дни ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата.
 • Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.
 • За отделните курсове и нива ще ви бъдат изпратени отделни потребителски имена и пароли за отделните нива.
 • Обучението протича в онлайн платформата на Urocite.bg.
 • Офертата включва 12-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.
 • При покриване на всички условия от езиковите курса с минимум 70% успеваемост, ще получите дигитален сертификат за езиковите курсове, който не се доплаща. Не е необходимо да чакате края на срока на обучението - можете да заявите желание за получаване на сертификат във всеки един момент (след изпълнение на изпитните тестове).
 • Сертификатът за MS Excel, Word и PowerPoint се заплаща, като Urocite.bg си запазва правото за проверка на наученото.
 • Общите условия за ползване на Urocite.bg може да прочетете на: http://urocite.bg/obshti.php
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 2

Осигурено от Urocite

Urocite е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT и педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite).
Комплекти от курсове за офис компетенции с усвояване на Excel Word и PowerPoint и езици по избор - английски, немски или френски, с възможност за сертификат
Топ цена: 2490лв Грабни ваучер
35грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга. 089 92* **** (покажи) puzelbg.com
Отзиви от клиенти (694)
Silvia 5
Разбираемо и интересно поднесени уроци!
Zorka 5
Сайтът за уроци е страхотен и полезен ресурс за образователни нужди. Впечатли ме лесната навигация и яснотата на дизайна, което прави сайта достъпен и удобен за потребителите.
Много ми харесват курсовете .Уроците са добре построени за усвояване.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)