Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Онлайн курс по английски език за четири или пет нива по избор, с възможност за сертификат, и бонус мобилно приложение за гласов превод в реално време, от Urocite

Онлайн курс по английски език за четири или пет нива по избор, с възможност за сертификат, и бонус мобилно приложение за гласов превод в реално време

На кое ниво сте стъпили или целите да достигнете по английски? Urocite ще ви съдейства онлайн да усвоите English А1, English A1 Plus, English A2, English A3 или English В1!

Варианти на офертата:
Четири нива (А1, А1 Плюс, А2 и А3) с 4-месечен достъп 6.90 лв Разграбено
Четири нива (А1, А1 Плюс, А2 и А3) с 6-месечен достъп 9.90 лв Разграбено
Четири нива (А1, А1 Плюс, А2 и А3) с 12-месечен достъп 14.90 лв Разграбено
Пет нива (А1, А1 Плюс, А2, А3 и В1) с 12-месечен достъп 17.90 лв Разграбено
За курса
С всеки грабнат от Вас от ваучер получавате пълен достъп до онлайн курс по английски език ниво в зависимост от избрания вариант - А1, А1 Плюс, А2, А3 и В1 в онлайн системата на Urocite. Онлайн обучението протича изцяло в интернет платформата на Urocite. като за времето на обучение (според избрания вариант) разполагате с неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курсовете - без изисквания и без необходимост от закупуване на допълнителни материали, без системи на поетапни допускания. В платформата на Urocite се влиза чрез потребителско име и парола, които ви се предоставят.

За всяко отделно ниво получавате:
• Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса;
• 14 тематични насоки, съдържащи лекции и упражнения с разширено интерактивно съдържание, както и тестове за оценка на наученото;
• Стотици нови думи и изрази, изучавани като правопис, както и произношение чрез звукови файлове, вградени в уроците;
• Достъп до близо 100 аудиофайла;
• Интерактивни флашкарти за бързо и лесно запаметяване на нови думи, изрази и езикови правила;
• Стотици забавни интерактивни задачи, обединени в упражнения към всеки един от уроците, които могат да бъдат преповтаряни неограничен брой пъти;
• Статистики за самооценка на нивото на усвояване на материала;
• 14 теста за оценяване на наученото. Тестовете, за разлика от упражненията, се решават еднократно;
• Мобилно приложение за Android за обучение в курса, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията.
• След успешно решаване на тестовете от курса (постигане на над 70% успеваемост) получавате сертификат. Не е необходимо да чакате края на срока на обучението, като можете да заявите желание за получаване на сертификат във всеки един момент (след изпълнение на изпитните тестове).

Курсът е базиран изцяло върху авторски техники и похвати, утвърдени в практиката на дългогодишни преподаватели като бързи и успешни методи за усвояване на английския език от обучаващите се,. Курсът има за цел да усвоите както лексикално, така и граматически английския език ниво - според избрания вариант, съответно А1, А1+, А2 и А3 А3 и В1, а така също и да научите стотици нови думи. Ниво А+ е подходящ за хора с базово ниво по английски език, желаещи да си припомнят или да надградят наученото, като нивото е с по-голяма насоченост към практически упражнения. Педагогическите принципи на курса са различни от видео обучението и няма видео в него. Нивата са съобразни с европейската езикова рамка, като нива А3 съответства на ниво А2+ от рамката.

В рамките на закупения от Вас ваучер получавате самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с 24 часа достъп всеки ден без изключение - неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса.

За да получите представа как работят курсовете и платформата, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от избран от Вас курс на Urocite.

Забележка: При издаване на ваучер ще ви бъде създаден нов профил. В него ще следва да влезете с ново потребителско име и парола, които ще ви изпратят в срок до два работни дни.

За да получите представа как работи курсът, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса на Urocite.

Курсът е подходящ за изучаване и чрез мобилни устройства. Все пак е препоръчително да използвате мобилно устройство с по-широк екран като таблет. Курсът по английски език А1 е подходящ за начинаещи.
За приложението
Като бонус получавате:
Гласов преводач в реално време от български на английски език и от английски на български. Преводачът ще ви бъде от страхотна полза както за изучаване на английски език, така и за справяне в реално време със ситуации във англоговоряща среда. Приложението се сваля от платформата на обучение, след регистрация в съответния курс. Приложението се активира с активационен код, който ще Ви бъде предоставен в платформата. От момента на активиране на приложението ще може да използвате приложението за срок от 12 месеца, но не повече от крайния срок на обучение в курса.

Приложението може да възпроизвежда в реално време:
1. Българска реч във английска реч както текстово, така и чрез гласово възпроизвеждане, като речта се произнася веднага.
2. Английска реч в българска реч като текст, което е напълно достатъчно, за да разберете, какво Ви говори отсрещния човек.

* Приложението работи на операционни системи Android.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 13 Юни до 6 Август 2024г.
 • За да активирате достъпа си, трябва да попълните краткия формуляр, след което ще ви се появи подробна информация за вход в системата за обучение, в това число - потребителско име и парола. От този момент започва да тече и срокът за обучението ви.
 • При затруднение за регистрация, изпратете на E-mail info.urocite@gmail.com следната информация:
  - Наименование на офертата;
  - Номер на ваучер;
  - Избрано потребителско име;
  - E-mail, с който да бъде осъществена регистрацията;
  - Телефонен номер за контакт.
  До 2 работни дни от изпращане на имейла ще получите на посочения Е-mail писмо с подробни инструкции за вход и ползване на системата. Възможно е посоченото от вас потребителско име да бъде променено за нуждите на системата.
 • Офертата включва 4, 6 или 12-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс - без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси.
 • Urocite не поема ангажимент за форми на комуникация в реално време.
 • При желание за получаване на физически сертификат за преминат дистанционен курс, потребителят изпраща в системата данните си, като сертификатът се заплаща отделно - 25лв.
 • Общите условия за ползване на Urocite може да прочетете тук.
 • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от Urocite

Urocite е стартиращ обучителен център с млад и ентисуазиран екип, с IT, филологични и други педагогически компетенции. Центърът, който засега е изцяло виртуален и функционира онлайн, е насочен към повишаване на дигиталните компетенции на клиентите си. Urocite може да се похвали с високоефективна авторска обучителна платформа, създадена от самия екип. А така също и с богат опит и биография в областта на свободната практика в web технологиите и езиковото обучение.

Офертата е осигурена от ЕДЕЛВАЙС - ВЕЛИЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ, ЕИК: 115242423 (Urocite).
Онлайн курс по английски език за четири или пет нива по избор, с възможност за сертификат, и бонус мобилно приложение за гласов превод в реално време
Топ цена: 690лв

Не изпускай предложенията на
Urocite

Запиши се
Изтекла оферта! Офертата е грабната 9 пъти за 1 месец.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга. 089 92* **** (скрит) www.urocite.bg
Отзиви от клиенти (848)
Уроците са приятни, харесаха ми.
Venko 5
Перфектно поднесени уроци, лесно за запаметяване!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)