3-месечен онлайн курс по английски език - ниво В1, представен като роман-пътепис за едно пътуване по Камино Франсес, от Езиков център Ниведа

3-месечен онлайн курс по английски език - ниво В1, представен като роман-пътепис за едно пътуване по Камино Франсес

С този курс от Езиков център Ниведа не просто ще усъвършенствате познанията си! Освен това ще се разходите из Северна Испания - по пътя Камино Франсес, изминат от авторката!

3-месечен онлайн курс по английски език, ниво В1 19.90 лв Грабни

Курсът е подходящ за хора, владеещи поне ниво А2 по английски език.

Курсът включва
През трите месеца ще имате 24-часов достъп до платформата на niveda.muk camino за общо 70 урока, всеки от които включва:

• Текст на английски език със звукови файлове на английски и български език;
• Речник с думите и изрази към всеки урок;
• Упражнения и отговори в следващия урок;
• Към всеки урок има тест, който ще ви помогне да разберете дали сте усвоили материала.
Повече за курса
С този курс ще се разходим из Северна Испания, следвайки нашите героини по пътя им Камино Франсес. Този вълнуващ път е изминат от авторката и снимките са направени лично от нея. Ето защо това не е обикновен курс по английски език, а това е един романизиран пътепис, който спокойно може да служи като пътеводител на онези от вас, които искат да изминат този път.

Преживяванията на авторката са придружени от клипове по граматика, взети от Youtube. Граматиката е обобщен преговор, тъй като се предполага, че курсистите добре познават английската граматика. Всеки урок е откъс от романизирания пътепис. Към всеки урок, освен граматика, има речник с изрази и пояснения. Следват упражнение, отговорите на които ще намерите в следващия урок. При приключване на всеки урок бутонът "Продължи" ви отвежда в малък тест, където с Multiple choice ще разберете дали сте усвоили урока. Приятни занимания!

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 1 Февруари до 31 Юли 2024г.
  • С предварително записване най-късно до 30 Април , за да получите парола за достъп до платформата на: 052/ 6** *** (покажи) или 089 84* **** (покажи) (Понеделник - Петък: 09:00 - 17:00ч), с номер на ваучер.
  • Датата на тримесечния акаунт започва да тече от момента на регистрация.
  • На всеки курсист се дава парола за достъп до платформата, която може да се посещава по всяко време и така да се проследяват миналите уроци.
  • Всеки курсист, решил тестовете след уроците, получава сертификат за завършено ниво в pdf формат.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Езиков център Ниведа

Ниведа е оторизирана от МВнР за превод на документи от 2001г. С помощта на легализаторите екипът ще ви съдейства за легализиране на вашите документи в МВнР, всички посолства, министерства и институции в София.

Ниведа разполага с доказани профилирани и заклети преводачи на 40 езика. Преводачите ще извършат за вас отговорно бърз и точен превод. С тях работят специалисти в различни сфери на обществения и икономически живот. Имат доказан опит в превод на техническа литература.

Ниведа
предлага обучение по ключова компетентност Общуване на чужди езици - английски и немски език, технически английски и бизнес кореспонденция.

Офертата е осигурена от ЕТ НИВЕДА 2001 - ВЕСЕЛИНА ХРИСТОВА, ЕИК: 103617470 (Езиков център Ниведа).
3-месечен онлайн курс по английски език - ниво В1, представен като роман-пътепис за едно пътуване по Камино Франсес
Топ цена: 1990лв Грабни ваучер
1грабнат ваучер

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Варна, кв. Христо Ботев, ул. Кракра 1, ап.23 052 6** *** (покажи), 089 84* **** (покажи) niveda-bg.com/index.php/bg Понеделник - Петък: 09:00 - 17:00ч
Отзиви от клиенти (132)
Добре структурирани уроци и достатъно упражнения към всеки за затвърждаване на материала.
Ева 5
Бързо и професионално обслужване
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)